Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Грешка е бре шта ви је ...Т-Мобиле од секогаш биле вакви ТАЛЕНТИ

запазете над One X имаат One C, погоре од него One SV :tapp:

Така да не се палете за џабе ... тој One X што го имаш заокружено е уствари Desire X
One C = Desire C
One SV = One V

Грешка е бре шта ви је ...Т-Мобиле од секогаш биле вакви ТАЛЕНТИ

запазете над One X имаат One C, погоре од него One SV :tapp:

Така да не се палете за џабе ... тој One X што го имаш заокружено е уствари Desire X
One C = Desire C
One SV = One V
Очигледно беше..
ако ми го прочита постот прашав со продолжување на договор колку ќе треба да се додаде за да го земаш ме интересира.

Очигледно беше..
ако ми го прочита постот прашав со продолжување на договор колку ќе треба да се додаде за да го земаш ме интересира.
Види на сајтот или прашај во т-мобиле, види на која тарифа, дали има попуст за постоечки корисници итн
мада треба на сајтот да имаш инфо

Nikoj li nemal vakov problem odvreme navreme ga mu tekne na telefonot sam da si simnuva vo slucajov se raboti za facebook aplikacijata...

Odi vo marketot ili playstore po novo, potoa vo settings ima auto update apps destikliraj go toa vo kvadratceto da ne ti pravat sami update applikacite

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

Пишав и претходно, за 4.000 или 4.500 во T-Mobile на М тарифа имате ZTE Grand X In. Далеку подобар телефон од нискобуџетниве и со многу прифатлива цена.

Ме интересира дали ги има кај нас во Македонија овие два телефона од панасоник,Panasonic Eluga DL1 и Panasonic Eluga Power,ако ги има по која цена се,и каде можат да се најдат,сакам да земам па затоа прашувам,фала поздрав.

Ме интересира дали ги има кај нас во Македонија овие два телефона од панасоник,Panasonic Eluga DL1 и Panasonic Eluga Power,ако ги има по која цена се,и каде можат да се најдат,сакам да земам па затоа прашувам,фала поздрав.
Имам чепкано DL1 ама од странство донесен, кај нас мислам дека ги нема никаде
тенок метален интересен, ама ... некако лагираше андроидот, можеби дека беше стара верзија незз, непрактични беа копчињата за стискање итн ...

се на се земи си некој популарен модел, овој сигурно нема да го најдеш и нема да најдеш никакви делови за него во МК

panasonic-eluga.jpg

Имам чепкано DL1 ама од странство донесен, кај нас мислам дека ги нема никаде
тенок метален интересен, ама ... некако лагираше андроидот, можеби дека беше стара верзија незз, непрактични беа копчињата за стискање итн ...

се на се земи си некој популарен модел, овој сигурно нема да го најдеш и нема да најдеш никакви делови за него во МК

panasonic-eluga.jpg

go ima vo to be vo gtc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom