Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не може бе Scirea да ми докажуваш дека е бавен Барзаљи, кога и клипови ти пратив и гледаше завчера колку брзо затвараше у одбраната .. Да речеш Бендтнер дека е спор ќе ти поверувам, али глеам за тебе и Усаин Болт е желка :icon_lol:

Еве го Барѕаљи
Turtle.gif

Ahh Napoli be MERDE da vi iznaebam se zhivo i divo . I nekoi vikaat ke navivame za italjanite vo Evropa :pos:

So Plzen 0-3 , ovie pickite sakaat da se fokusirat samo vo Italija , i tamu ke gi ebeme najjako i toa sred S.Paolo di MERDA...

Наводно вакви ќе биле дресојте догодина
maglia-juve-2013-2014-01.jpg

maglia-juve-2013-2014-02.jpg

Јес да се fan made ама и лани ова време излегоја слики шо беа многу блиски до вистинските,па ќе видиме на лето

Па добро првите дресови се исти, само со повеќе риги што се, додека вториве се ретро дресови од 1985 година

9-Europa--Club-12.jpg

Ако испаднат дека овие се дресовите за следната година, ќе имаат од мене едно (y)

Еве го Барѕаљи
Turtle.gif

Грешка си, ова е Усаин Болт, а Барзаљи е полжав .. Бај д веј од дресовиве сакам да ни се врати розевата балако боја и дрес пошто многу ми беа јаки тие дресови и ич не ме болеше што барбики не викаа али тие дресови среќа ни носеа :icon_lol:

Мило ми е што призна... фала, чао, пријатно

Не бе, ја ти викам ако за тебе ова е Барзаљи тогаш желкава за мене е Усаинт Болт ... Џабе тука ќе ти кажувам јас си стојам на мислењето и таков став имам дека Барзаљи е брз ...

А што стамина очекуваш ти да има централен бек?

Со оглед на силата негова 75 сигурно, па и 80.

едит:

На ПЕС 2013 Киелини има 79 брзина, а Барзаљи 78 (и 78 стамина :D)

Абе види ги на што гледаат кој колку е брз хаха абе во живо тоа се гледа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom