Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
Мене ова сеуште ми личи на заебанција. И го сфаќам. Прашањето е, зошто „тролање“ од толку многу убави македонски (балкански) зборови,..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не анчо не е тоа тролање на другата тема, тоа е споделување на совети и грижа кон помалку среќните.Дали она што јас сега го пишувам во друга тема,
овдека,за должина на пенисите на билдерите
е тролање, а има и многу другу зборови што ги употребувате а што јас прв пат со нив се среќавам.
Еве на некој што не употребува комјутер да му одговориш:
Абе ај не ме тролај, - нема ништо да му значи.
Исто нема да знае да му речеш: Аватар или Акунт што е и сл.
Под влијание на интернетот, излагаат некои нови работи на кои воопшто неможам да се навикнам. Еден од нив -> изразот „тролање“ ? Каков е тој некреативен збор? И зошто постојано се употребува? Зошто класичните „дуп(ч)ење“, „заебавање“, „играње кур-ташак“, „мрчење“, „рендање“ се заменуваат со „тролање“ ? По културно ли е? По-убаво ли звучи? Ај ако може некој малку да ме просветли.. Колку поглупаво звучи „Ај ќе одиме да ги троламе“ од „Ај ќе одиме да ги дупиме“ ИАКО не станува збор за вистински секс...
Аба знам јас,само прашувам,дали да си продолжам,Не анчо не е тоа тролање на другата тема, тоа е споделување на совети и грижа кон помалку среќните.
Нападување, бркање, на клоци дигање, да го земе со шамариАба знам јас,само прашувам,дали да си продолжам,
така како што умеам,за да не ме банираат,инаку и јас сум да им се помага на немоќните во секој поглед.
А да и ова банирање е некој ИНГЛИШ збор-немаме ли наш.
зини да ти кажамШто е тоа тролање?![]()

зини да ти кажам![]()

sega ke mi kazes ?
Под влијание на интернетот, излагаат некои нови работи на кои воопшто неможам да се навикнам. Еден од нив -> изразот „тролање“ ? Каков е тој некреативен збор? И зошто постојано се употребува? Зошто класичните „дуп(ч)ење“, „заебавање“, „играње кур-ташак“, „мрчење“, „рендање“ се заменуваат со „тролање“ ? По културно ли е? По-убаво ли звучи? Ај ако може некој малку да ме просветли.. Колку поглупаво звучи „Ај ќе одиме да ги троламе“ од „Ај ќе одиме да ги дупиме“ ИАКО не станува збор за вистински секс...
google.com иди види па ми јави
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 00:16 ---
sega ke mi kazes ?
bravos koj dzentlmen si hah "blaze si i" na devojka tigoogle.com иди види па ми јави

Епа да не сакаш презентација во power point да ти направам за тема тролање.Имаш гугл,напиши тролл и читај.Поздравbravos koj dzentlmen si hah "blaze si i" na devojka ti![]()