тролање

• Креатор на темата Креатор на темата Indigo
  • Време на започнување Време на започнување
Дали она што јас сега го пишувам во друга тема,
овдека,за должина на пенисите на билдерите
е тролање, а има и многу другу зборови што ги употребувате а што јас прв пат со нив се среќавам.
Еве на некој што не употребува комјутер да му одговориш:
Абе ај не ме тролај, - нема ништо да му значи.
Исто нема да знае да му речеш: Аватар или Акунт што е и сл.

Дали она што јас сега го пишувам во друга тема,
овдека,за должина на пенисите на билдерите
е тролање, а има и многу другу зборови што ги употребувате а што јас прв пат со нив се среќавам.
Еве на некој што не употребува комјутер да му одговориш:
Абе ај не ме тролај, - нема ништо да му значи.
Исто нема да знае да му речеш: Аватар или Акунт што е и сл.
Не анчо не е тоа тролање на другата тема, тоа е споделување на совети и грижа кон помалку среќните.

Под влијание на интернетот, излагаат некои нови работи на кои воопшто неможам да се навикнам. Еден од нив -> изразот „тролање“ ? Каков е тој некреативен збор? И зошто постојано се употребува? Зошто класичните „дуп(ч)ење“, „заебавање“, „играње кур-ташак“, „мрчење“, „рендање“ се заменуваат со „тролање“ ? По културно ли е? По-убаво ли звучи? Ај ако може некој малку да ме просветли.. Колку поглупаво звучи „Ај ќе одиме да ги троламе“ од „Ај ќе одиме да ги дупиме“ ИАКО не станува збор за вистински секс...

Ај не тролај.

Не анчо не е тоа тролање на другата тема, тоа е споделување на совети и грижа кон помалку среќните.
Аба знам јас,само прашувам,дали да си продолжам,
така како што умеам,за да не ме банираат,инаку и јас сум да им се помага на немоќните во секој поглед.
А да и ова банирање е некој ИНГЛИШ збор-немаме ли наш.

Аба знам јас,само прашувам,дали да си продолжам,
така како што умеам,за да не ме банираат,инаку и јас сум да им се помага на немоќните во секој поглед.
А да и ова банирање е некој ИНГЛИШ збор-немаме ли наш.
Нападување, бркање, на клоци дигање, да го земе со шамари

Под влијание на интернетот, излагаат некои нови работи на кои воопшто неможам да се навикнам. Еден од нив -> изразот „тролање“ ? Каков е тој некреативен збор? И зошто постојано се употребува? Зошто класичните „дуп(ч)ење“, „заебавање“, „играње кур-ташак“, „мрчење“, „рендање“ се заменуваат со „тролање“ ? По културно ли е? По-убаво ли звучи? Ај ако може некој малку да ме просветли.. Колку поглупаво звучи „Ај ќе одиме да ги троламе“ од „Ај ќе одиме да ги дупиме“ ИАКО не станува збор за вистински секс...

brat ti ne si za internet...te gleam ni harlem shake ne ti e interesno...a i ova...sedi si so ozbilnite i kreativnite...so mrcite i dupite

Back
На врв Bottom