- Член од
- 1 февруари 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.208
Ако се замарам со готвење идам professional не дома на тебе да ти готвамАма нели сте најдобри, таман ја соблеков престилкава да ти ја подадам, иди довари ја манџата![]()
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Ако се замарам со готвење идам professional не дома на тебе да ти готвамАма нели сте најдобри, таман ја соблеков престилкава да ти ја подадам, иди довари ја манџата![]()
Ќе готвиш, ќе готвиш и ќе прашаш дали имаш уште за готвењеАко се замарам со готвење идам professional не дома на тебе да ти готвам![]()
Луки, де стави некоја од твоите баници тука.И јас така мислам.
Оваа е од некна...Луки, де стави некоја од твоите баници тука.
Не е дека мрчам ... ама ова не е со готови кори?Оваа е од некна...
Немам сукалко.Не е дека мрчам ... ама ова не е со готови кори?![]()
150 денари на пазар и тоа дрвено и тенко. Штета е вака поради сукалото да добиваш минус поени.Немам сукалко.![]()
За течноста не знам, ама јас ги посипувам со малко брашненце само и ставам водичка повечко да симулирам тесто... Оваа ного спремајне сака, и ного нешта има за миејне после готвејнето..И да ти е со готови кори користи ја течноста од баничкиве нема да има разлика од сукани до готови кори![]()
Абе ти пробај еднаш, ко ќе видиш вкус ќе праиш стално. Садови немаш многу за миење-еден сад кај шо матишЗа течноста не знам, ама јас ги посипувам со малко брашненце само и ставам водичка повечко да симулирам тесто... Оваа ного спремајне сака, и ного нешта има за миејне после готвејнето..![]()
Коа ќе се настрвам нареден пат за баница, ќе пробам сигурно...Абе ти пробај еднаш, ко ќе видиш вкус ќе праиш стално. Садови немаш многу за миење-еден сад кај шо матиш![]()