Каде да наjдам? [Food Edition]

• Креатор на темата Креатор на темата davidov
  • Време на започнување Време на започнување
Каде се продава чај од Глог ? сегде испретертав нема !
Чај само од глог несум видела,ама има еден чај од Алкалоид што содржи глог,хибискус и незнам уште нешто се вика Кратекор:)

Чај само од глог несум видела,ама има еден чај од Алкалоид што содржи глог,хибискус и незнам уште нешто се вика Кратекор:)
Да да,може,а кај може да го најдам ? Нигде во големтие маркети го нема

Сум ги побарал во Веро, Тинекс и Тедико ги нема! А како се паковани или рефус се? Мислам на chocolate chips?
На пазарче се рефус, мислам дека беа 200 ден кило, ама не ме држи за збор

Да да,може,а кај може да го најдам ? Нигде во големтие маркети го нема
Мислам дека имаше во Зегин чај од глог, ама не сум баш најсигурен.

Кај можам да купам Галичко сирење. Го произведува ли некоја фирма или само приватно може да се најде???

Кај можам да купам Галичко сирење. Го произведува ли некоја фирма или само приватно може да се најде???
Подобро барај преку некој познат отколку да купуваш по маркети каде што на секое сирење пишува Беровско/Галичко/Мавровско а уствари немаат врска со сирење, мислиш креда јадеш.

Подобро барај преку некој познат отколку да купуваш по маркети каде што на секое сирење пишува Беровско/Галичко/Мавровско а уствари немаат врска со сирење, мислиш креда јадеш.
Vkusna e kredata. bela pvc plasticna cigla.

Галичко нема ни на тезге на пазариве. Смао пријател од таму да имаш и од него/со него да купиш.

Мене ми донесоа беровско, од фиљан чоек од Берово, нема врска со оние кај нас што ги продаваат у маркети или на пазар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom