- Член од
- 19 јануари 2013
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 9
Mnogu, treba da namalis, povekje sport.А во турско
Мене дневно ми се фаќа 1 нескафе класик со 2 лажички, 1 еспресо и 1-2 турски Може некој да пресмета колку кофеин е тоа
Mnogu, treba da namalis, povekje sport.А во турско
Мене дневно ми се фаќа 1 нескафе класик со 2 лажички, 1 еспресо и 1-2 турски Може некој да пресмета колку кофеин е тоа
A ручек? А вечера?Ми треба совет за насабајле за доручек за каување на мускулна маса...ова е обично мојот доручек
1. 1 до 2 Кифли или 3 до 4 кришки леб
2. 4-5 варени јајца (од кои што јадам по 2 жолчки)
3. Повеќе од 100 грама сирење
4. Пола кило Јогурт
Сакам да знам повеќе варијанти за доручек,пишете ми некој друг добар доручек за маса....
100 grams Soybeans, mature seeds, dry roasted [Soy nuts]Што мислите за печената Соја што се продава? И ако има некој nutrition facts да ми даде, не можам да најдам.
изброј си bmr калории + вежбите колку трошиш + 300-500 калорииОк,ај дај ми совет за исхрана тогаш чим така мислиш
Ако само ова јадеш чудно е ако не си анорексичен зошто има 1300-1500 калории максимум, повеќе и од ова и некое девојче јаде.Ми треба совет за насабајле за доручек за каување на мускулна маса...ова е обично мојот доручек
1. 1 до 2 Кифли или 3 до 4 кришки леб
2. 4-5 варени јајца (од кои што јадам по 2 жолчки)
3. Повеќе од 100 грама сирење
4. Пола кило Јогурт
Сакам да знам повеќе варијанти за доручек,пишете ми некој друг добар доручек за маса....
Доручек му е ова рече.Ако само ова јадеш чудно е ако не си анорексичен зошто има 1300-1500 калории максимум, повеќе и од ова и некое девојче јаде.
Ааа сега загледав, јас мислев во тек на денот што јаде моја грешка.Доручек му е ова рече.
Ручекот и вечерата му се мистерија.
Да бе да ставам ручек и вечера па после да ме копирате па да бидете билдеришта како мене мала шалаДоручек му е ова рече.
Ручекот и вечерата му се мистерија.
Освен за здравје не гледам никаква промена физички од зачини.Дечки да ве прашам со зачините како стоите?Ги користите?Имам читано разни статии дека се здрави.На пример ја користам карии,ѓумбур,семе од коприва,буковец,сусам,оригано и др.Па сакав да знам дали придонесуват некако за изградба на подобро тело или пак одмагат на некој начин.
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 21:59 ---
Дечки да ве прашам со зачините како стоите?Ги користите?Имам читано разни статии дека се здрави.На пример ја користам карии,ѓумбур,семе од коприва,буковец,сусам,оригано и др.Па сакав да знам дали придонесуват некако за изградба на подобро тело или пак одмагат на некој начин.
Muskuli se pravat samo od hrana, kolku povekje jades, kolku povekje vezbas tolku ovekje muskuliОсвен за здравје не гледам никаква промена физички од зачини.
Поимот здраво е да не бидеш дебел,храната треба да се троши а да не се складира