W
WildChild
Гостин
Alcatel OT-806, заборавив да пишамШто телефон имаш ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Alcatel OT-806, заборавив да пишамШто телефон имаш ?
Види во телефонот да не ти е исклучено mass storage може во тоа е проблемот .Alcatel OT-806, заборавив да пишам![]()
Абе Hard Reset му напрајв, пак истото...Види во телефонот да не ти е исклучено mass storage може во тоа е проблемот .
Прво потроши ја целосно, па стави го на полнач.kupiv nov tel pa me interesire nes. dali prvo da go napolnam pa posle da go oklucam ili da mu ja istrosam momentalnata baterija sto ja ima pa potoa da go stavam da se polne.
Јас на мојот телефон кога го купив го изпразнив до крај док да се исклучи, и потоа околу 11-12 часа го полнев, и после тоа нормално го полнам. Е сега некои велат дека треба да се полни телефонот 3 пати по 10 часа, или како мене еднаш најмалку 10 часа и толку?Прво потроши ја целосно, па стави го на полнач.
За некои важи тоа правило, за некои не. Да бидам искрен никогаш не сум полнел телефон така, кога купувам 4 - 5 саати го полнам и тоа е се.Јас на мојот телефон кога го купив го изпразнив до крај док да се исклучи, и потоа околу 11-12 часа го полнев, и после тоа нормално го полнам. Е сега некои велат дека треба да се полни телефонот 3 пати по 10 часа, или како мене еднаш најмалку 10 часа и толку?
Ако користиш 3310 или сименс некој да, тогаш точно ... а на новиве телефони го полниш додека се наполни и готово, заврши каменото доба со никел кадмиум батерииЈас на мојот телефон кога го купив го изпразнив до крај док да се исклучи, и потоа околу 11-12 часа го полнев, и после тоа нормално го полнам. Е сега некои велат дека треба да се полни телефонот 3 пати по 10 часа, или како мене еднаш најмалку 10 часа и толку?
?Како да го надоградам андроидот на Алкател ОТ-995 на најновата верзија?
Дечки, многу ќе ви бидам благодарна ако ми помогне некој. Значи вака, имам Sony Ericsson xperia X8 и пред некое време ми беше во сервис му го преинсталираа софтверот пошо нешто заебаваше, после тоа кога ми го вратија одма му направив factory reset и ја форматирав мемориската за да започнам наново да си го користам без сецкање. И од тогаш почна да заебава нешто фејсбукот. Кај не работи ко што треба апликацијата сеа па и преку броусерот има некој проблем се е испоместено и изретардирано. Еве ви скриншот:
![]()
Иначе само да кажам дека симнав и друг броусер, Dolphin, ама исто е. И преку апликацијата е вака изместено исто, што значи не е до броусерот. Помош?