Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене на алкателот правеше така, пишуваше дека се полни а не се појавуваше тоа. На крај испадна контактот за полнење на телефонот, до него бил проблемот.

kupiv nov tel pa me interesire nes. dali prvo da go napolnam pa posle da go oklucam ili da mu ja istrosam momentalnata baterija sto ja ima pa potoa da go stavam da se polne.

Прво потроши ја целосно, па стави го на полнач.
Јас на мојот телефон кога го купив го изпразнив до крај док да се исклучи, и потоа околу 11-12 часа го полнев, и после тоа нормално го полнам. Е сега некои велат дека треба да се полни телефонот 3 пати по 10 часа, или како мене еднаш најмалку 10 часа и толку?

Јас на мојот телефон кога го купив го изпразнив до крај док да се исклучи, и потоа околу 11-12 часа го полнев, и после тоа нормално го полнам. Е сега некои велат дека треба да се полни телефонот 3 пати по 10 часа, или како мене еднаш најмалку 10 часа и толку?
За некои важи тоа правило, за некои не. Да бидам искрен никогаш не сум полнел телефон така, кога купувам 4 - 5 саати го полнам и тоа е се.

Ако користиш 3310 или сименс некој да, тогаш точно ... а на новиве телефони го полниш додека се наполни и готово, заврши каменото доба со никел кадмиум батерии

Vip operator
Новите телефони имаат батерии кои функционираат како што треба, не зависно колку време ги полниш или празниш. Се зависи од телефонот, се разбира.

сето оваа го добив како одговор од официјалната страна на вип на фб.

Нокиа н95-8гб
Значи инсталирам апликација sisx и све е у ред се инсталира али нигде неможам да ја најдам иконата за да ја уклучам апликацијата :@ обични sis фајлови ги отвара од applications folderot али овие sisx ги нема нигде шо може да му е ?

Дечки, многу ќе ви бидам благодарна ако ми помогне некој. Значи вака, имам Sony Ericsson xperia X8 и пред некое време ми беше во сервис му го преинсталираа софтверот пошо нешто заебаваше, после тоа кога ми го вратија одма му направив factory reset и ја форматирав мемориската за да започнам наново да си го користам без сецкање. И од тогаш почна да заебава нешто фејсбукот. Кај не работи ко што треба апликацијата сеа па и преку броусерот има некој проблем се е испоместено и изретардирано. Еве ви скриншот:

20130208160343.png

Иначе само да кажам дека симнав и друг броусер, Dolphin, ама исто е. И преку апликацијата е вака изместено исто, што значи не е до броусерот. Помош?

Дечки, многу ќе ви бидам благодарна ако ми помогне некој. Значи вака, имам Sony Ericsson xperia X8 и пред некое време ми беше во сервис му го преинсталираа софтверот пошо нешто заебаваше, после тоа кога ми го вратија одма му направив factory reset и ја форматирав мемориската за да започнам наново да си го користам без сецкање. И од тогаш почна да заебава нешто фејсбукот. Кај не работи ко што треба апликацијата сеа па и преку броусерот има некој проблем се е испоместено и изретардирано. Еве ви скриншот:

20130208160343.png

Иначе само да кажам дека симнав и друг броусер, Dolphin, ама исто е. И преку апликацијата е вака изместено исто, што значи не е до броусерот. Помош?

snimi si opera mini i teraj. nema da ti pravi problemi, nema fejsbukot da ti bide vakov ama kje bide pobrz i po prakticen a za chat mozes da si go snimis fb messengerot

Moже ли некој да ми каже некој овој број од која држава е
00438 позивнио број?
благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom