Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
И со рестартирање на рутерот,позади ќе најдеш мало дупче задржи го со игла 5-6 сек.
Ама на тој начин фабрички рестарт се прави. Преку софтвер мислев дали има некое решение дека со исклучи уклучи може да се заебе :)

Ама на тој начин фабрички рестарт се прави. Преку софтвер мислев дали има некое решение дека со исклучи уклучи може да се заебе :)
ЗА кој спидпорт модел? Овде типов има направено програмче кое уствари го користи CURL кој е еден вид HTTP command sender, значи прака http реконект стринг за да го рестартира, стрингот се става во *.bat. фајл. Базата со рутер реконект (curl стрингови) му е овде ако си среклија ке го најдеш и твојот рутер во листата....Curl исто така можеш од истиот сајт да го симнеш мало програмче е

Дали некој има информација дали можно да се пуштат 2 Optic линии на иста адреса, и да си стигаат 2 сметки независно една од друга? Јас мислам дека не би требало да има никаков проблем, за пари први се :D

ЗА кој спидпорт модел? Овде типов има направено програмче кое уствари го користи CURL кој е еден вид HTTP command sender, значи прака http реконект стринг за да го рестартира, стрингот се става во *.bat. фајл. Базата со рутер реконект (curl стрингови) му е овде ако си среклија ке го најдеш и твојот рутер во листата....Curl исто така можеш од истиот сајт да го симнеш мало програмче е
Се снајдов преку speedport.ip>system>reset и има опција restart speedport. Ипак фала за помошта ;)

Дали некој има информација дали можно да се пуштат 2 Optic линии на иста адреса, и да си стигаат 2 сметки независно една од друга? Јас мислам дека не би требало да има никаков проблем, за пари први се :D
Мислам дека може,јави се на 171 или 122 таму со сигурност ќе го најдеш точниот одговор.

Facebook "липса" шо е работава што не отвара? Што се случува, има некој инфо? Нешто дупи нетов...

дали некој знае или има информација кога one ќе ја пушти оптиката, на мојата улица пред 7-8 месеци го ставија оптичкиот кабел, а гледам и низ Скопје местат интензивно оптика, од техничка подршка се јавив двапати да ги прашам се каам што им се јавив :facepalm:

Да ти се посерам во т-хоум, еее на времето синоним за квалитет беа сега паднаа под нивото на wadsl-от од он нет, едно посрано видео сака го отвара сака не

Јас сум на 3 max и опцијата за снимање ми се изгуби и се тоа што имав снимено ми се избриша.
Што да правам и како да ја вратам или треба да се јавам на 171:(

Јас сум на 3 max и опцијата за снимање ми се изгуби и се тоа што имав снимено ми се избриша.
Што да правам и како да ја вратам или треба да се јавам на 171:(

Јави се на 171. Ова пред некој ден му се случи и на еден другар ме прашуваше за совет и му реков јави се на 171, не сум го прашал дали средил.

Јави се на 171. Ова пред некој ден му се случи и на еден другар ме прашуваше за совет и му реков јави се на 171, не сум го прашал дали средил.
Не се јавив на 171 ама сега гледам дека е пуштено...може од тамо било,а што ме изненади е дека снимениот материјал не ми е избришан:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom