Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
Озбилно?!Posle 15 fevruari mislam deka ke gi smenat ruterite i ke dadat nova oprema za opticki internet, sami ke gi menuvat, taka mi rekoa denes.
Озбилно?!Posle 15 fevruari mislam deka ke gi smenat ruterite i ke dadat nova oprema za opticki internet, sami ke gi menuvat, taka mi rekoa denes.
хаха, кој ти рекол те излажал памти ми го зборот.Posle 15 fevruari mislam deka ke gi smenat ruterite i ke dadat nova oprema za opticki internet, sami ke gi menuvat, taka mi rekoa denes.
Да да и со нив ќе му испратат еден убав бел лист хартија на кого треба да се плати членарината за месечното користење.хаха, кој ти рекол те излажал памти ми го зборот.
Мислам дека само ме исклучува пошо одма после тоа можам да се конектирам. Иначе ADSL е. Бтв можи ли рутерот да ме исфрла?Како тоа ти паѓа? Комплетно дисконектирање имаш или?
Само на торент ти се случува? Дали имаш ADSL или WADSL?
Тешко.....
Да, ако имаш посебно модем посебно рутер пробај само на модем, ако имаш од тој тапалинкот модем/рутер што е во едно намести го само како модем да работи и тестирај.Мислам дека само ме исклучува пошо одма после тоа можам да се конектирам. Иначе ADSL е. Бтв можи ли рутерот да ме исфрла?
Ахам ок бтв јас мислам дека е до нив проблемот пошо го користам долго време и вака не ми се случило никогаш дури и 3 торенти да уклучев само ке се намалеше брзината, а не како сега 1 торент и youtube одма паѓа..Да, ако имаш посебно модем посебно рутер пробај само на модем, ако имаш од тој тапалинкот модем/рутер што е во едно намести го само како модем да работи и тестирај.
Ако на ниеден начин не добиеш добар резултат дефинитивно е до ADSL и јави им се.
Јасно де, али во секој случај провери си ти и кога ќе се јавиш да не те моткаат. Одма ќе им кажеш таков и таков проблем, сум тестирал и така и така и пак имам проблем итн итн.Ахам ок бтв јас мислам дека е до нив проблемот пошо го користам долго време и вака не ми се случило никогаш дури и 3 торенти да уклучев само ке се намалеше брзината, а не како сега 1 торент и youtube одма паѓа..
Не е лошо, ама барем да ставеле брзина 10ка.http://one.mk/fixnettv-total.html - нова понуда од уан, за фиксна, нет и телевизија.
Se slagam so tebe deka brzinite treba da se kacat veke pod 10mb e sramota, posebno posle probivot na optikana so brzini nad 20-30mb minimum....6mb e sramotaНе е лошо, ама барем да ставеле брзина 10ка.
Promocijata na +1000gb ke trae nekoe vreme..moze mesec dva neznam...a cim zavrsi ke bide po staro a tie sto potpisaja nov dogovor ke imaat 1400gb do krajot na dogovorot.Промоцијата ќе важи 24 месеци т.е до крајот на договорот, значи ако се потпише договор на пакетот S, ќе имате нет 10+1000 гигабајти тие 24 месеци, после тоа може и да си го барате чарето, интересно звучи.
Promocijata na +1000gb ke trae nekoe vreme..moze mesec dva neznam...a cim zavrsi ke bide po staro a tie sto potpisaja nov dogovor ke imaat 1400gb do krajot na dogovorot.