A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
хаха, кој ти рекол те излажал памти ми го зборот.
Да да и со нив ќе му испратат еден убав бел лист хартија на кого треба да се плати членарината за месечното користење. :pos::pos:

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Како тоа ти паѓа? Комплетно дисконектирање имаш или?
Само на торент ти се случува? Дали имаш ADSL или WADSL?

Тешко.....
Мислам дека само ме исклучува пошо одма после тоа можам да се конектирам. Иначе ADSL е. Бтв можи ли рутерот да ме исфрла?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Мислам дека само ме исклучува пошо одма после тоа можам да се конектирам. Иначе ADSL е. Бтв можи ли рутерот да ме исфрла?
Да, ако имаш посебно модем посебно рутер пробај само на модем, ако имаш од тој тапалинкот модем/рутер што е во едно намести го само како модем да работи и тестирај.
Ако на ниеден начин не добиеш добар резултат дефинитивно е до ADSL и јави им се.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Да, ако имаш посебно модем посебно рутер пробај само на модем, ако имаш од тој тапалинкот модем/рутер што е во едно намести го само како модем да работи и тестирај.
Ако на ниеден начин не добиеш добар резултат дефинитивно е до ADSL и јави им се.
Ахам ок бтв јас мислам дека е до нив проблемот пошо го користам долго време и вака не ми се случило никогаш дури и 3 торенти да уклучев само ке се намалеше брзината, а не како сега 1 торент и youtube одма паѓа..

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ахам ок бтв јас мислам дека е до нив проблемот пошо го користам долго време и вака не ми се случило никогаш дури и 3 торенти да уклучев само ке се намалеше брзината, а не како сега 1 торент и youtube одма паѓа..
Јасно де, али во секој случај провери си ти и кога ќе се јавиш да не те моткаат. Одма ќе им кажеш таков и таков проблем, сум тестирал и така и така и пак имам проблем итн итн.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.575
Поени од реакции
932
Не е лошо, ама барем да ставеле брзина 10ка. :)
Se slagam so tebe deka brzinite treba da se kacat veke pod 10mb e sramota, posebno posle probivot na optikana so brzini nad 20-30mb minimum....6mb e sramota :)
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 18:49 ---
..i najdolu pisit vaka:

Понудата е достапна со договор на 24 месеци за нови корисници и постоечки корисници кои ќе го обноват својот договор. Промотивната понуда за 1000 GB гратис интернет, важи ограничен период. Промотивните 1000 GB интернет се добиваат секој месец до истекот на договорот

Znaci za postoecki korisnici nema avtomatska izmena :)

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.575
Поени од реакции
932
Promocijata ke vazela nekoe vreme ne znaeja da kazat kolku...znaci koj potpise nov dogovor i stane nov korisnik ke dobiva 1400gb do krajot na dogovorot, znaci starite korisnici si ostanuvaat so 400gb sto i ne e loso barem za mene poso i niv ne mozam da gi potrosam mada podobro ke bese da gi kacat brzinive :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
Промоцијата ќе важи 24 месеци т.е до крајот на договорот, значи ако се потпише договор на пакетот S, ќе имате нет 10+1000 гигабајти тие 24 месеци, после тоа може и да си го барате чарето, интересно звучи.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.575
Поени од реакции
932
Промоцијата ќе важи 24 месеци т.е до крајот на договорот, значи ако се потпише договор на пакетот S, ќе имате нет 10+1000 гигабајти тие 24 месеци, после тоа може и да си го барате чарето, интересно звучи.
Promocijata na +1000gb ke trae nekoe vreme..moze mesec dva neznam...a cim zavrsi ke bide po staro a tie sto potpisaja nov dogovor ke imaat 1400gb do krajot na dogovorot.

Kajgana Shop

На врв Bottom