Би рекол дека сум вунтраст бајаги. Имам влакна на телото каде што дури ни сонцето не се осмелуваа да сјае. На 12 години кога почнаа влакна на градите да ми растат бев претерано среќен бидејки мислев дека тоа ме прави да изгледам како мојот тогашен филмски херој Шон Конери, но набрзо работите излегоа надвор од колосек. Нозете, стапалата, грбот, стомакот, пазуви, рамења, на секое место на телото почнаа влакна да ми растат. Почнав со чорапи секаде да одам, да спијам дури и за време на секс да ги носам за некој да не примети дека сум како Хобит кај стапалата. Татко ми, ми забрануваше да се поткрастам бидејки наводно прав муж е вунтраст муж но после едно летовање во Бугарија откако се соблеков и сите луѓе на плажата се ѕвереа во мене се премислив. И додека седев замислено на плажата со рака под брада а околните деца маваа со кикирики по мене мислејќи дека сум избегана горила, се решив кога ке дојдам во Скопје одма на депилација. Кога видов дека тоа боли на Бит Пазар си купив евтина машинка и сега се стрижам секаде и немам проблем. Единствено зимно време си допуштам малце да ми потпораснат влакната за да не морам да купувам зимна облека.