Бугарски пасош - Да или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Истите гнаси донесуват стотина милиона евра чисти девизи на ваа држава. Годишно
Чисто Информативно.
Имаше еден филм кога на жената и понудија 1 милион за една ноќ.......Да не си и ти од тие......ПАРИ ПАРИ САМО ПАРИ......ЕЕЕЕЕ Македонијо на кое дереџе дојде ако треба и г..т ќе си го дадат

L

Luki Junior

Гостин
Имаше еден филм кога на жената и понудија 1 милион за една ноќ.......Да не си и ти од тие......ПАРИ ПАРИ САМО ПАРИ......ЕЕЕЕЕ Македонијо на кое дереџе дојде ако треба и г..т ќе си го дадат
Ногу филмове гледаш.

Потпрашање: Колко од вас шо ги говорат червените, всушност са ги виделе червените как изгледат?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Потпрашање: Колко од вас шо ги говорат червените, всушност са ги виделе червените как изгледат?
Јас :D
Патем уште колку бугарчиња останаа на форумов, им водам статистика, нека ми кликнат лајк да ги пребројам :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Број ме мене. :)

И искрено да ти кажам мило ми е поради тоа. Македонија е банана држава , луѓе со најпореметен степен на интелегенција , најлесни за манипулација , и за жал што е најлошо никојпат не дигат глас против никој. Можете сега и да ме напаѓате , али длабоко во себе знаете дека е така. :) Баш вчера запазив една емисија за некое племе во Индонезија што живее во услови од 15 век , но кога дојдоа багерите да им рушат сламените куќи , ниту еден од нив не се испичка за на крај општината местото да им го прогласи за приватно. Тоа ќе и се деси и на Македонија , само што нема да бидат багери , и никој нема да остане да ја брани.

Што се однесува до бугарскиот пасош тоа е само хартија , и ми служи за работна дозвола во европската унија. Ниту сум бугарин , ниту пак планирам да живеам во Бугарија.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.595
Поени од реакции
1.920
pis me i mene leandro.

ovaa drzava mi go raseli semejstvoto nasekade uste odamna. a jas so mkd pasos od koga stanav polnoleten ne mozev nikade nadvor od rezervatov. plus so sum bolen od bolest koja vo mkd ne ja priznavaat za bolest pa da dadat pomos okolu nea od socijalnoto, ni pak mozea da me izlecat.

a so bg pasos izlegov od mkd i sega i se lekuvam nadvor od mkd. so nasio pasos toa nemase sansi.

i ajde pak nekoj neka lae oti ne cinel.

a za patriotizmot - najgolem patriot e toj koj redovno plaka smetki i danoci.

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
nekoj sto bil na intervju da potkaze sto prasuvaat ?
Па у главно дедо ти,прадедо ти,и истиве роднини по женска линија што пред 70 години гинеле од нивна рака,твоите предци што својот живот го дале за да го протераат тој џган од оваа земја постхумно ќе ги прогласиш за бугари.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
Па у главно дедо ти,прадедо ти,и истиве роднини по женска линија што пред 70 години гинеле од нивна рака,твоите предци што својот живот го дале за да го протераат тој џган од оваа земја постхумно ќе ги прогласиш за бугари.
ne filozofiraj prasav ako znaes kazi ako ne kuti

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
ne filozofiraj prasav ako znaes kazi ako ne kuti
Прашуваат што си по потекло,татко ти мајка ти стрина ти ,дедо ти , баба ти..ако имаш и џукац дома....Нема да утнеш,што и да кажеш кажи само ...БЛГАРИН. Многу просто,како 2 + 2
После зашто искаш да земеш блгарски пасапорт..ти ќе кажеш зато ја искам Блгарија и така.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
Прашуваат што си по потекло,татко ти мајка ти стрина ти ,дедо ти , баба ти..ако имаш и џукац дома....Нема да утнеш,што и да кажеш кажи само ...БЛГАРИН. Многу просто,како 2 + 2
После зашто искаш да земеш блгарски пасапорт..ти ќе кажеш зато ја искам Блгарија и така.
fala a nesto okolu praznici

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom