Бугарски пасош - Да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата DANI_M
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Истите гнаси донесуват стотина милиона евра чисти девизи на ваа држава. Годишно
Чисто Информативно.
Имаше еден филм кога на жената и понудија 1 милион за една ноќ.......Да не си и ти од тие......ПАРИ ПАРИ САМО ПАРИ......ЕЕЕЕЕ Македонијо на кое дереџе дојде ако треба и г..т ќе си го дадат

Имаше еден филм кога на жената и понудија 1 милион за една ноќ.......Да не си и ти од тие......ПАРИ ПАРИ САМО ПАРИ......ЕЕЕЕЕ Македонијо на кое дереџе дојде ако треба и г..т ќе си го дадат

Ногу филмове гледаш.

Потпрашање: Колко од вас шо ги говорат червените, всушност са ги виделе червените как изгледат?

Потпрашање: Колко од вас шо ги говорат червените, всушност са ги виделе червените как изгледат?

Јас :D
Патем уште колку бугарчиња останаа на форумов, им водам статистика, нека ми кликнат лајк да ги пребројам :D

Број ме мене. :)

И искрено да ти кажам мило ми е поради тоа. Македонија е банана држава , луѓе со најпореметен степен на интелегенција , најлесни за манипулација , и за жал што е најлошо никојпат не дигат глас против никој. Можете сега и да ме напаѓате , али длабоко во себе знаете дека е така. :) Баш вчера запазив една емисија за некое племе во Индонезија што живее во услови од 15 век , но кога дојдоа багерите да им рушат сламените куќи , ниту еден од нив не се испичка за на крај општината местото да им го прогласи за приватно. Тоа ќе и се деси и на Македонија , само што нема да бидат багери , и никој нема да остане да ја брани.

Што се однесува до бугарскиот пасош тоа е само хартија , и ми служи за работна дозвола во европската унија. Ниту сум бугарин , ниту пак планирам да живеам во Бугарија.

pis me i mene leandro.

ovaa drzava mi go raseli semejstvoto nasekade uste odamna. a jas so mkd pasos od koga stanav polnoleten ne mozev nikade nadvor od rezervatov. plus so sum bolen od bolest koja vo mkd ne ja priznavaat za bolest pa da dadat pomos okolu nea od socijalnoto, ni pak mozea da me izlecat.

a so bg pasos izlegov od mkd i sega i se lekuvam nadvor od mkd. so nasio pasos toa nemase sansi.

i ajde pak nekoj neka lae oti ne cinel.

a za patriotizmot - najgolem patriot e toj koj redovno plaka smetki i danoci.

nekoj sto bil na intervju da potkaze sto prasuvaat ?
Па у главно дедо ти,прадедо ти,и истиве роднини по женска линија што пред 70 години гинеле од нивна рака,твоите предци што својот живот го дале за да го протераат тој џган од оваа земја постхумно ќе ги прогласиш за бугари.

Па у главно дедо ти,прадедо ти,и истиве роднини по женска линија што пред 70 години гинеле од нивна рака,твоите предци што својот живот го дале за да го протераат тој џган од оваа земја постхумно ќе ги прогласиш за бугари.

ne filozofiraj prasav ako znaes kazi ako ne kuti

ne filozofiraj prasav ako znaes kazi ako ne kuti

Прашуваат што си по потекло,татко ти мајка ти стрина ти ,дедо ти , баба ти..ако имаш и џукац дома....Нема да утнеш,што и да кажеш кажи само ...БЛГАРИН. Многу просто,како 2 + 2
После зашто искаш да земеш блгарски пасапорт..ти ќе кажеш зато ја искам Блгарија и така.

Прашуваат што си по потекло,татко ти мајка ти стрина ти ,дедо ти , баба ти..ако имаш и џукац дома....Нема да утнеш,што и да кажеш кажи само ...БЛГАРИН. Многу просто,како 2 + 2
После зашто искаш да земеш блгарски пасапорт..ти ќе кажеш зато ја искам Блгарија и така.

fala a nesto okolu praznici

и јас така слушам ама незнам дали е вистина

Зборат и дека треба да се откажеш од мк државјанство,неможе више со две. Зајакнаа процедура блгарите,па ти види.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom