И воздухот на продажба

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Властите во Пекинг бараат начин како да се заштитат од градскиот смог . Последните три недели над градот виси огромен облак од смог . Концентрацијата на штетните материи во атмосферата зголемена повеќе од 10 пати.. кај повеќето жители се појавиле силни главоболки и проблеми со дишењето .
Во исто време досетливиот кинески милионер Чен Гуанбјао започнал со продажба на воздух во конзерви. Своето богатство од 740 милиони долари тој го заработил со утилизација на сметот .

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

10.jpg

14.jpg

Случкава ме потсеќа на играта I Am Alive! Кој ја играл знае за што зборувам...:icon_lol:

Вонредни Вести !

Двајца мажи на возраст од 32 и 34 години фатени на магистралата помеѓу Штип и Кочани како намалувајќи ја својата брзина со автомобилот, ги отвориле прозорците и нелегално дишеле од државниот воздух. За двајцата ќе има кривична пријава и можност од казна затвор од 67 до 69 години без дишење. Случајот подетално го разгледува Одделението за недозволена трговија со воздух и воздушни конзерви(лименки).

2021 влада на РМ.

Зошто едноставно не насадат дрва низ целиот град, не стават прочистувачи на воздух ..или нешто друго шо ... е работава со конзервиве..
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 14:21 ---
Зошто едноставно не насадат дрва низ целиот град, не стават прочистувачи на воздух ..или нешто друго шо ... е работава со конзервиве..

Опа,па ова јас прв го кажав во една тема.
Наскоро во Скопје на секој семафор,во бутки ќе се продава,
ВОЗДУХ,...мариовски,козјачки,малешевски,осоговски, и т.н.
----------------
одамна беше,кој да ја бара сега.Мислам беше нешто во врска со П............ци.

Опа,па ова јас прв го кажав во една тема.
Наскоро во Скопје на секој семафор,во бутки ќе се продава,
ВОЗДУХ,...мариовски,козјачки,малешевски,осоговски, и т.н.
----------------
одамна беше,кој да ја бара сега.Мислам беше нешто во врска со П............ци.
Ти фалат некои букви кај точкиве ( ............)

Владата субвенционира 50% од секоја купена лименка воздух со приложена фискална сметка.
Исплата на субвенции исто како и кај земјоделството 3 години доцнат !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom