Фан клуб:Црвена Звезда

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Друже сакиш да кажиш оти сте јака група 200+ шамарат едно дете ?!
Абе доста со цигански работи ајде доста се праете будали и толкаво спорење околу нешто шо е толку очигледно.И шо ми е уште посмешно кога ке прочитам та бил пијан,издрогиран па бил малолетен па го згрешил влезот па незнам шалот каков му бил шо се обидувате да скриете нешто очигледно со безвезни и глупи изговори смешни сте веке.Дечкото беше фатен нормално дека добил по некоја,,васпитна,, али никако не бил тепан крвнички да не речам туку му соблекоа мајцата го качија на шипка шалот околу врат И ПЕЕШЕ али не пола саат као шо праат филм некои.Гробари малце се изживљаваа со него и беше предаден на полицијата. Све друго е филм.КРАЈ

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе доста со цигански работи ајде доста се праете будали и толкаво спорење околу нешто шо е толку очигледно.И шо ми е уште посмешно кога ке прочитам та бил пијан,издрогиран па бил малолетен па го згрешил влезот па незнам шалот каков му бил шо се обидувате да скриете нешто очигледно со безвезни и глупи изговори смешни сте веке.Дечкото беше фатен нормално дека добил по некоја,,васпитна,, али никако не бил тепан крвнички да не речам туку му соблекоа мајцата го качија на шипка шалот околу врат И ПЕЕШЕ али не пола саат као шо праат филм некои.Гробари малце се изживљаваа со него и беше предаден на полицијата. Све друго е филм.КРАЈ
Што е очигледно е дека НИКОЈ не е толку глуп да тргне во акција на противничка трибина со ШАЛ И МАИЦА!

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Што е очигледно е дека НИКОЈ не е толку глуп да тргне во акција на противничка трибина со ШАЛ И МАИЦА!
Ааааа да, ма ок ние као шо реков од дома го донесовме за да се изживљаваме над него?Или евентуално вашата варијанта:дека СЛУЧАЈНО ЗАЛУТАЛ дека е пијан или издрогиран дека е малолетен и сви остали ваши глупости.Како се такви ве погодивме у шпионажа не ми е јасно стварно!Па ако е така онда има ли некој од вас бре човече да е нормален човек, се сте некои изопачени створења ма дај не ме ј*би бре со тие глупи изговори биди разумен и размисли логички.Глупо ми е да ти објаснувам ТООООЛКУ очигледна работа..Крај на муабето!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Уште 100 страни да пишете пак нема да сторите ништо т.е да расветлите као дошло до то, секој си излегува со своја приказна, новинари ко новинари ако не додат бензин но огин не ги бидува, незнам зошто толку фрка.
Да не се повторувам крајно лоша организација е причина за ова, така да време е да не ја тупите поике .

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ааааа да, ма ок ние као шо реков од дома го донесовме за да се изживљаваме над него?Или евентуално вашата варијанта:дека СЛУЧАЈНО ЗАЛУТАЛ дека е пијан или издрогиран дека е малолетен и сви остали ваши глупости.Како се такви ве погодивме у шпионажа не ми е јасно стварно!Па ако е така онда има ли некој од вас бре човече да е нормален човек, се сте некои изопачени створења ма дај не ме ј*би бре со тие глупи изговори биди разумен и размисли логички.Глупо ми е да ти објаснувам ТООООЛКУ очигледна работа..Крај на муабето!
Логика од мене бара човек што е уверен дека некој тргнал во шпионажа со обележја на најлутиот ривал.

Да се забележи ова во записник.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Логика од мене бара човек што е уверен дека некој тргнал во шпионажа со обележја на најлутиот ривал.

Да се забележи ова во записник.
Абе не бутај со глава зид.
Ок не е така него бил ретардиран па го згрешил влезот.Се предавам ти победи!:tapp:
Па нормално дека неможеш да најдеш логичен одговор затоа шо тоа шо ти го кажуваш е надвор од секаков разум.Ај ја не сум у право ке ја почитувам твојата немогуча верзија у која и ти сам не веруваш али инатот не ти дава и ај да не арчам букви поике!:свиркам:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе не бутај со глава зид.
Ок не е така него бил ретардиран па го згрешил влезот.Се предавам ти победи!:tapp:
Па нормално дека неможеш да најдеш логичен одговор затоа шо тоа шо ти го кажуваш е надвор од секаков разум.Ај ја не сум у право ке ја почитувам твојата немогуча верзија у која и ти сам не веруваш али инатот не ти дава и ај да не арчам букви поике!:свиркам:
Си ме изненадил што се откажуваш :) Свака част, нетипично за тебе.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Иначе, двајца биле, едниот на шипка "Волим Партизан", другиот се противил ама изел батине... Епа друг пат, очи отварање :D

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Си ме изненадил што се откажуваш :) Свака част, нетипично за тебе.
Па нема смисла ме измори шо да ти докажувам нешто коешто веке цел балкан го виде и е толку очигледно а ти тераш инат.:D

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Браво царе :), јбг малце штета што со победа не се зварши ваков чин.
Што е до мечот вчера неможев да го гледам целиот но мислам дек се виде замор кај играчите, купот ептен ги совлада, се надевам дек до пред дерби ке ги наполнат батериите. Инаку нешто читам ке се намалел капацитетот драстично за дербито, само со сезонски карти ке се влегувало.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Момци вечер на собраниски ке ја даваат.... ке биде пак Индијаааааааааааааааааа Пакистаааааааааааааан......

Kajgana Shop

На врв Bottom