Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Мора да се зезаш со мене тиКако се крие шал со јакна? Ја кога и да имам шал и јакна ми се гледа шалот и тоа баш убаво?
Мора да се зезаш со мене тиКако се крие шал со јакна? Ја кога и да имам шал и јакна ми се гледа шалот и тоа баш убаво?
Друже сакиш да кажиш оти сте јака група 200+ шамарат едно дете ?!Мора да се зезаш со мене ти
Абе доста со цигански работи ајде доста се праете будали и толкаво спорење околу нешто шо е толку очигледно.И шо ми е уште посмешно кога ке прочитам та бил пијан,издрогиран па бил малолетен па го згрешил влезот па незнам шалот каков му бил шо се обидувате да скриете нешто очигледно со безвезни и глупи изговори смешни сте веке.Дечкото беше фатен нормално дека добил по некоја,,васпитна,, али никако не бил тепан крвнички да не речам туку му соблекоа мајцата го качија на шипка шалот околу врат И ПЕЕШЕ али не пола саат као шо праат филм некои.Гробари малце се изживљаваа со него и беше предаден на полицијата. Све друго е филм.КРАЈДруже сакиш да кажиш оти сте јака група 200+ шамарат едно дете ?!
Што е очигледно е дека НИКОЈ не е толку глуп да тргне во акција на противничка трибина со ШАЛ И МАИЦА!Абе доста со цигански работи ајде доста се праете будали и толкаво спорење околу нешто шо е толку очигледно.И шо ми е уште посмешно кога ке прочитам та бил пијан,издрогиран па бил малолетен па го згрешил влезот па незнам шалот каков му бил шо се обидувате да скриете нешто очигледно со безвезни и глупи изговори смешни сте веке.Дечкото беше фатен нормално дека добил по некоја,,васпитна,, али никако не бил тепан крвнички да не речам туку му соблекоа мајцата го качија на шипка шалот околу врат И ПЕЕШЕ али не пола саат као шо праат филм некои.Гробари малце се изживљаваа со него и беше предаден на полицијата. Све друго е филм.КРАЈ
Ааааа да, ма ок ние као шо реков од дома го донесовме за да се изживљаваме над него?Или евентуално вашата варијанта:дека СЛУЧАЈНО ЗАЛУТАЛ дека е пијан или издрогиран дека е малолетен и сви остали ваши глупости.Како се такви ве погодивме у шпионажа не ми е јасно стварно!Па ако е така онда има ли некој од вас бре човече да е нормален човек, се сте некои изопачени створења ма дај не ме ј*би бре со тие глупи изговори биди разумен и размисли логички.Глупо ми е да ти објаснувам ТООООЛКУ очигледна работа..Крај на муабето!Што е очигледно е дека НИКОЈ не е толку глуп да тргне во акција на противничка трибина со ШАЛ И МАИЦА!
Логика од мене бара човек што е уверен дека некој тргнал во шпионажа со обележја на најлутиот ривал.Ааааа да, ма ок ние као шо реков од дома го донесовме за да се изживљаваме над него?Или евентуално вашата варијанта:дека СЛУЧАЈНО ЗАЛУТАЛ дека е пијан или издрогиран дека е малолетен и сви остали ваши глупости.Како се такви ве погодивме у шпионажа не ми е јасно стварно!Па ако е така онда има ли некој од вас бре човече да е нормален човек, се сте некои изопачени створења ма дај не ме ј*би бре со тие глупи изговори биди разумен и размисли логички.Глупо ми е да ти објаснувам ТООООЛКУ очигледна работа..Крај на муабето!
Абе не бутај со глава зид.Логика од мене бара човек што е уверен дека некој тргнал во шпионажа со обележја на најлутиот ривал.
Да се забележи ова во записник.
Си ме изненадил што се откажуваш Свака част, нетипично за тебе.Абе не бутај со глава зид.
Ок не е така него бил ретардиран па го згрешил влезот.Се предавам ти победи!
Па нормално дека неможеш да најдеш логичен одговор затоа шо тоа шо ти го кажуваш е надвор од секаков разум.Ај ја не сум у право ке ја почитувам твојата немогуча верзија у која и ти сам не веруваш али инатот не ти дава и ај да не арчам букви поике!
Па нема смисла ме измори шо да ти докажувам нешто коешто веке цел балкан го виде и е толку очигледно а ти тераш инат.Си ме изненадил што се откажуваш Свака част, нетипично за тебе.
Батко ти дека а гледа утакмицта ?Па нема смисла ме измори шо да ти докажувам нешто коешто веке цел балкан го виде и е толку очигледно а ти тераш инат.