Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

L

.Lost Angel.

Гостин
Ограничен човек и реален човек са 2 различни работи.
Не ми викај ограничен, оти прашањата и работите шо нејќеш ни да си ги помислеш ти ги сервирам.
Океј другар бидејќи толку сакаш да сервираш и да бидеш келнерка повели тука сум :icon_mrgr: чекам ...

L

.Lost Angel.

Гостин
Моментално сум во врска на далечина и супер ми е ... ем нема толкава презаситеност од гледањата и плус кога ќе се видиме ми е супер, ептен сме емоционални :) во меѓувреме дур не се гледаме, се слушаме си пишуваме и тоа верувам дека ја зацврстува врската...клучно е да не прекине комуникацијата, бар така ги разбирам јас овие врски.
Kолку време си во врска ако не е тајна ... ?

Инаку врска на далечина според мене е најубава :) Најважно е се во врска на далечина е следново да имате разбирање,љубов, и пред се да си верувате 2 сами на себе бидејќи знаеш како е на далечина сите гледаат зборуваат да ти расипат затоа и ти викам тоа е нешто што треба да го имате и да бидете истрајни и во најтешките моменти, и друга работа можеби парите на некој начин ќе ви бидат проблем ако не работиш но ако работиш со добра слога помеѓу вас 2 ќе имате убава врска и мило ми е што слушам дека ти е супер така треба другар продолжи понатаму (y) и кога и да е и тешко биди тука и во 3 часот сабајле ;)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 01:45 ---
Дете, не загризувај повеќе отколко шо можеш да г'таш. Ќе се задавеш.
Мислам дека рече сакаш да сервираш? така? што те спречува да пишеш ако не сакаш толку јавно чекам во пп да си кажеш тоа што имаш да сервираш :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.201

Инаку врска на далечина според мене е најубава :) Најважно е се во врска на далечина е следново да имате разбирање,љубов, и пред се да си верувате 2 сами на себе бидејќи знаеш како е на далечина сите гледаат зборуваат да ти расипат затоа и ти викам тоа е нешто што треба да го имате и да бидете истрајни и во најтешките моменти, и друга работа можеби парите на некој начин ќе ви бидат проблем ако не работиш но ако работиш со добра слога помеѓу вас 2 ќе имате убава врска и мило ми е што слушам дека ти е супер така треба другар продолжи понатаму (y) и кога и да е и тешко биди тука и во 3 часот сабајле ;)

Мислам дека рече сакаш да сервираш? така? што те спречува да пишеш ако не сакаш толку јавно чекам во пп да си кажеш тоа што имаш да сервираш :)
Во ред си бе? Прво прашуваш мислење дали врски на далечина успеваат, после сереш колку тие врски биле најубави?
Мислам, во ред, теши си се, whatever floats your boat, ама не продавај магла на друг.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867

Па добро сеуште сум во таа слатка да речам фаза, досега 7 месеци...освен љубомора од време на време немало некои поголеми проблеми...секогаш може да биде подобро и повеќе од идеално, но сега за сега вака според мене е идеално :)

L

Luki Junior

Гостин
Не сам педер да се кријам и да се објаснувам по приватни пораки. Јас ти кажах, ако немаш пари и време, на крајо ќе си останеш со прсто у устата.

Имаш ли пари да ја посетуваш секој викенд? Има ли момата пари да те посетува секој викенд?
Ако ја посетуваш, и мислеш да остануваш, кај неа ли ќе спиеш или хотелче ќе си плаќаш?
Ако она те посете, кај тебе ли ќе спие? Мајка ти дома, ОК ли е со тава?
Имаш ли доволно пари за телефон, интернет, и секакви други маленки нешта и каприци?

Ако повеќето одговори са НЕ, знаеш го исходо.

L

.Lost Angel.

Гостин
Па добро сеуште сум во таа слатка да речам фаза, досега 7 месеци...освен љубомора од време на време немало некои поголеми проблеми...секогаш може да биде подобро и повеќе од идеално, но сега за сега вака според мене е идеално :)
Тоа е добро да си оптимист :icon_mrgr: јбг љубомора има скоро секаде има така да не се оптеретувај со тоа :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 01:54 ---
Не сам педер да се кријам и да се објаснувам по приватни пораки. Јас ти кажах, ако немаш пари и време, на крајо ќе си останеш со прсто у устата.
Тоа добро што не си педер :) Инаку дете можеш самиот да се наречеш такви работи кај мене не. :) друга работа кога незнаеш некои работи како се те молам не ме цитирај ќе може така? Бидејќи од луѓе кои премногу знаат веќе доста ми е најискрено. фала ти на советот но тоа веќе го знам и јасно ми е како ден. :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 01:56 ---
Во ред си бе? Прво прашуваш мислење дали врски на далечина успеваат, после сереш колку тие врски биле најубави?
Мислам, во ред, теши си се, whatever floats your boat, ама не продавај магла на друг.
Па да ти кажам право не 14 часа сум на работа мало ми се спава у реду је :icon_mrgr: Инаку прашав сакам да видам другите како размислуваат на таа тема, мада тоа не би нарекол дека е серење туку е тоа мое лично мислење а ако ти имаш поинакво мислење другар тоа е твое мислење и крај на крева секој си има свое мислење. :)

L

Luki Junior

Гостин
Ангеле, оште еднч ќе ти речам, покротко со маабетите.
Бан ќе изедам, ама дужен нема да ти останам. Јас шо знам и како знам, не е твоја работа.
Ама ако си чиплак дете и немаш парички, не го укривувај Луки оти од твојта работа ништо не бива. Не сам јас крив, шо ти немаш пари да ја видуваш секој викенд, и тука да си вадеш фрустрациите. Има и други моми, не е само она.... Два пати се испитај дали вреде да се закопчуваш така...

А зашо си дете? Заради ногу работи.... Ама тава не е ништо лошо или срамно.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ангеле, оште еднч ќе ти речам, покротко со маабетите.
Бан ќе изедам, ама дужен нема да ти останам. Јас шо знам и како знам, не е твоја работа.
Ама ако си чиплак дете и немаш парички, не го укривувај Луки оти од твојта работа ништо не бива. Не сам јас крив, шо ти немаш пари да ја видуваш секој викенд, и тука да си вадеш фрустрациите. Има и други моми, не е само она.... Два пати се испитај дали вреде да се закопчуваш така...

А зашо си дете? Заради ногу работи.... Ама тава не е ништо лошо или срамно.
Aбе Лаки остајте го бе, како вела ако еднаш се опна на каменот, друг пат на истиот ногата треба да ја скршиш. Нека му се проба мајката ко решил. Само не знам зошчо е потребно мислење за нешчо кога ставот е толку вкоренет в тиква, шо не прима други ставоЈ. Лошо е то, сакаш мислење, добиваш, ама ако сакаш треба да го цениш и да го размислиш мајката.
Иначе според мене не ја бива та работа. Околината ти пружи убавина, зграпчи ја. Куроми гледаме над хоризонтот, од шо мака

Член од
12 февруари 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
Што мислете за ова
Заедно сме подолго време и се гледам со девојката скоро секоја ден.Многу е добра на карактер не знае да повреде ептен добро девојче.
Пред 1месец таткои и почина значи дома сама е со мајкаи.
Што мислете за брак со таква девојка?
Дали може набрзо да падне бракот од причини да нема помош од нејзините од моите така и послабо можат ...свадбата нема да биде тоа го зборувам ова во план 4години напред сега сум 20год планирам за 24 хаха
Или да бркам некоја друга ае помош

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Што мислете за ова
Заедно сме подолго време и се гледам со девојката скоро секоја ден.Многу е добра на карактер не знае да повреде ептен добро девојче.
Дали може набрзо да падне бракот од причини да нема помош од нејзините од моите така и послабо можат ...свадбата нема да биде тоа го зборувам ова во план 4години напред сега сум 20год планирам за 24 хаха
Одговори точно на ова прашање и мислам дека нема да имаш проблем сам да си ја донесеш вистинската одлука.

Дали кога Јанко Јади Бурек носи сако или костум во емисија има претставник од Влада за гостин?

а) Да
б) Не
в) Не знам

Член од
12 февруари 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
Одговори точно на ова прашање и мислам дека нема да имаш проблем сам да си ја донесеш вистинската одлука.

Дали кога Јанко Јади Бурек носи сако или костум во емисија има претставник од Влада за гостин?

а) Да
б) Не
в) Не знам
Не знам брат :D
Мислам дека НЕ носи сако или костум и нема претставник од влада

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Што мислете за ова
Дали си ти машка спонзоруша или јас лошо читам?

Член од
12 февруари 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
Дали си ти машка спонзоруша или јас лошо читам?
Иста случка и со еден мој комшија се зеде на22години и за 2месеци се разведија..

Далеку од спонозруша хаха али морам да мислам за иднината во животот да не патам и да не стојам во едно исто место и да се борам за корка леб

Kajgana Shop

На врв Bottom