Облека за Матура [за момци]

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Еве ви одлична комбинација:

(првиот од десно)

И не со кондур патика.. Имате убави патики во пул енд беар и не ми текнува која беше другата продавница во СитиМол, со како превртена кожа.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397

Еве на пример, ова нешто ми се допаѓа мене. Може да оди во комбинација.
Не е ни класик костум панталона, ниту фармерка. :)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Ех, да се врати матурата, не би се ни појавила...

Него на темата...
Дечко, твојата партнерка со самиот избор на фустан (и зошто бе долг фустан на 18 год? :() веќе те ставила во тесно да мораш да облечеш нешто поелегантно. Ако не костум, сако најмалку.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Ех, да се врати матурата, не би се ни појавила...

Него на темата...
Дечко, твојата партнерка со самиот избор на фустан (и зошто бе долг фустан на 18 год? :() веќе те ставила во тесно да мораш да облечеш нешто поелегантно. Ако не костум, сако најмалку.
Ма баш ме брига мене за мојата партнерка,бтв така изгледа фустанот одпред е отворен за нозете а позади е спуштен.Ја си се облакам за мене.Ехеее какви парови имало,таа у поморанџаво тој у зелено.Утка Енормна !

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Ма баш ме брига мене за мојата партнерка,бтв така изгледа фустанот одпред е отворен за нозете а позади е спуштен.Ја си се облакам за мене.Ехеее какви парови имало,таа у поморанџаво тој у зелено.Утка Енормна !
Тогаш држи се до својот стил и не се обидувај да се направиш нешто што не си.
Еве гуглај си по интернет, имаш време до мај? ќе најдеш.
А ако веќе бараш мислења, еве на мојата матура повеќето машки беа во костуми и после тоа кога гледавме слики и резимиравме сите се согласивме дека колку поедноставно беа облечени машките толку подобро изгледаа. Под едноставно мислам на патика/фармерка/кошула во една боја/сако.

D

Drima94

Гостин
остај ти то сељачизмо во напредна фаза костуми вратоврски и ред други работи...еве шо е моментално во мода а иначе сликиве се од најновата колекција на Gucci eu_cr13_mn_mrtw_4_001_web_look_1up.jpg eu_cr13_mn_mrtw_13_001_web_look_1up.jpg eu_cr13_mn_mrtw_24_001_web_look_1up.jpg

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
eeee...fustani i sako od po 200 evra da vi se mocam na ebeniot bal....golemata rabota postignata sredno zavrsile...abe kupi si neso so ke go nosis celo vreme i poeftino....drugite pari otidi si na odmor ili kupi si neso korisno.....ali zaboraiv vaka funkcionira mentalitetot tuka mora da te vidat...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
beneamata, шо има врска од кој се ? Ти глеј ги костумите .. (y)
Костум на дете од 18 години за една вечер? Јас мојот прв костум го облеков на 21, пак се осеќав чудно, али сеа да ја земам сликата од матура, да си се замислам во одело, би си се пукнал од смеење...

Башка, најдобро е да си бидеш ТИ, освен ако си бил рапер или металец, ќе се задоволиш со кошулка и фармерка :)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Костум на дете од 18 години за една вечер? Јас мојот прв костум го облеков на 21, пак се осеќав чудно, али сеа да ја земам сликата од матура, да си се замислам во одело, би си се пукнал од смеење...

Башка, најдобро е да си бидеш ТИ, освен ако си бил рапер или металец, ќе се задоволиш со кошулка и фармерка :)
And yet, имаш suited up маж на аватар.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
остај ти то сељачизмо во напредна фаза костуми вратоврски и ред други работи...еве шо е моментално во мода а иначе сликиве се од најновата колекција на Gucci
Шо збораш море! Костум никад нема да биди поим за сељачизам. Мене твојте слики ми се појче безвезе, пази ваму „лик плави“ панталони на матура, шознам, не сум при памет.

Мада не би избрал костум за матура, имаше мое време идеа на кројачи, па со туски појаси, абе циркуси.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.450
не заебавај еднаш е матурска, колку и смешно да изгледаш, ќе се опијат сите на крајот на денот и на сите само слики ќе им останат.
како и да е, планирај си крем, сиво и секогаш у мода, тегет(чарапа).
и немора да биде стрикно костим, можеш да си комбинираш работи шо по твое подобро би изгледале.
инаку мои предлози:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Другар, излези си, побарај си, види си, види во што се чувствуваш најудобно и колку тоа ти стои, џабе ќе бидеш ти облечен така ако не се чувствуваш убаво или ако си стегнат цело време нема да можеш да играш.. И немој да си се зезнал ѕиври да облечеш... ем нема да можеш да играш, ем жешко ке ти биде ептен :D

Kajgana Shop

На врв Bottom