Облека за Матура [за момци]

• Креатор на темата Креатор на темата Hiperaktiv
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви одлична комбинација:
524163_394275013969836_88101733_n.jpg

(првиот од десно)

И не со кондур патика.. Имате убави патики во пул енд беар и не ми текнува која беше другата продавница во СитиМол, со како превртена кожа.

0480072401_1_1_3.jpg

Еве на пример, ова нешто ми се допаѓа мене. Може да оди во комбинација.
Не е ни класик костум панталона, ниту фармерка. :)

Ех, да се врати матурата, не би се ни појавила...

Него на темата...
Дечко, твојата партнерка со самиот избор на фустан (и зошто бе долг фустан на 18 год? :() веќе те ставила во тесно да мораш да облечеш нешто поелегантно. Ако не костум, сако најмалку.

Ех, да се врати матурата, не би се ни појавила...

Него на темата...
Дечко, твојата партнерка со самиот избор на фустан (и зошто бе долг фустан на 18 год? :() веќе те ставила во тесно да мораш да облечеш нешто поелегантно. Ако не костум, сако најмалку.
Ма баш ме брига мене за мојата партнерка,бтв така изгледа фустанот одпред е отворен за нозете а позади е спуштен.Ја си се облакам за мене.Ехеее какви парови имало,таа у поморанџаво тој у зелено.Утка Енормна !

Ма баш ме брига мене за мојата партнерка,бтв така изгледа фустанот одпред е отворен за нозете а позади е спуштен.Ја си се облакам за мене.Ехеее какви парови имало,таа у поморанџаво тој у зелено.Утка Енормна !
Тогаш држи се до својот стил и не се обидувај да се направиш нешто што не си.
Еве гуглај си по интернет, имаш време до мај? ќе најдеш.
А ако веќе бараш мислења, еве на мојата матура повеќето машки беа во костуми и после тоа кога гледавме слики и резимиравме сите се согласивме дека колку поедноставно беа облечени машките толку подобро изгледаа. Под едноставно мислам на патика/фармерка/кошула во една боја/сако.

остај ти то сељачизмо во напредна фаза костуми вратоврски и ред други работи...еве шо е моментално во мода а иначе сликиве се од најновата колекција на Guccieu_cr13_mn_mrtw_4_001_web_look_1up.jpgeu_cr13_mn_mrtw_13_001_web_look_1up.jpgeu_cr13_mn_mrtw_24_001_web_look_1up.jpg

eeee...fustani i sako od po 200 evra da vi se mocam na ebeniot bal....golemata rabota postignata sredno zavrsile...abe kupi si neso so ke go nosis celo vreme i poeftino....drugite pari otidi si na odmor ili kupi si neso korisno.....ali zaboraiv vaka funkcionira mentalitetot tuka mora da te vidat...

beneamata, шо има врска од кој се ? Ти глеј ги костумите .. (y)
Костум на дете од 18 години за една вечер? Јас мојот прв костум го облеков на 21, пак се осеќав чудно, али сеа да ја земам сликата од матура, да си се замислам во одело, би си се пукнал од смеење...

Башка, најдобро е да си бидеш ТИ, освен ако си бил рапер или металец, ќе се задоволиш со кошулка и фармерка :)

Костум на дете од 18 години за една вечер? Јас мојот прв костум го облеков на 21, пак се осеќав чудно, али сеа да ја земам сликата од матура, да си се замислам во одело, би си се пукнал од смеење...

Башка, најдобро е да си бидеш ТИ, освен ако си бил рапер или металец, ќе се задоволиш со кошулка и фармерка :)
And yet, имаш suited up маж на аватар.

остај ти то сељачизмо во напредна фаза костуми вратоврски и ред други работи...еве шо е моментално во мода а иначе сликиве се од најновата колекција на Gucci

Шо збораш море! Костум никад нема да биди поим за сељачизам. Мене твојте слики ми се појче безвезе, пази ваму „лик плави“ панталони на матура, шознам, не сум при памет.

Мада не би избрал костум за матура, имаше мое време идеа на кројачи, па со туски појаси, абе циркуси.

не заебавај еднаш е матурска, колку и смешно да изгледаш, ќе се опијат сите на крајот на денот и на сите само слики ќе им останат.
како и да е, планирај си крем, сиво и секогаш у мода, тегет(чарапа).
и немора да биде стрикно костим, можеш да си комбинираш работи шо по твое подобро би изгледале.
инаку мои предлози:
tumblr_mi31th99PD1r6rbhso1_500.jpg

tumblr_mi2wqdHJmC1rumna5o4_400.jpg

tumblr_mhzf7kxI0G1s4xqkjo1_400.jpg

Другар, излези си, побарај си, види си, види во што се чувствуваш најудобно и колку тоа ти стои, џабе ќе бидеш ти облечен така ако не се чувствуваш убаво или ако си стегнат цело време нема да можеш да играш.. И немој да си се зезнал ѕиври да облечеш... ем нема да можеш да играш, ем жешко ке ти биде ептен :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom