-G-
Успешен
- Член од
- 15 јуни 2009
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 255
иииии Браос!Шо и да облечиш, ништо нема да направиш ако не си го смениш однесувањето. Нема полошо од простак во одело!
иииии Браос!Шо и да облечиш, ништо нема да направиш ако не си го смениш однесувањето. Нема полошо од простак во одело!
Ма баш ме брига мене за мојата партнерка,бтв така изгледа фустанот одпред е отворен за нозете а позади е спуштен.Ја си се облакам за мене.Ехеее какви парови имало,таа у поморанџаво тој у зелено.Утка Енормна !Ех, да се врати матурата, не би се ни појавила...
Него на темата...
Дечко, твојата партнерка со самиот избор на фустан (и зошто бе долг фустан на 18 год? ) веќе те ставила во тесно да мораш да облечеш нешто поелегантно. Ако не костум, сако најмалку.
Тогаш држи се до својот стил и не се обидувај да се направиш нешто што не си.Ма баш ме брига мене за мојата партнерка,бтв така изгледа фустанот одпред е отворен за нозете а позади е спуштен.Ја си се облакам за мене.Ехеее какви парови имало,таа у поморанџаво тој у зелено.Утка Енормна !
Костум на дете од 18 години за една вечер? Јас мојот прв костум го облеков на 21, пак се осеќав чудно, али сеа да ја земам сликата од матура, да си се замислам во одело, би си се пукнал од смеење...beneamata, шо има врска од кој се ? Ти глеј ги костумите ..
And yet, имаш suited up маж на аватар.Костум на дете од 18 години за една вечер? Јас мојот прв костум го облеков на 21, пак се осеќав чудно, али сеа да ја земам сликата од матура, да си се замислам во одело, би си се пукнал од смеење...
Башка, најдобро е да си бидеш ТИ, освен ако си бил рапер или металец, ќе се задоволиш со кошулка и фармерка
Како што рече, маж, не дете Башка имам два костуми домаAnd yet, имаш suited up маж на аватар.
Шо збораш море! Костум никад нема да биди поим за сељачизам. Мене твојте слики ми се појче безвезе, пази ваму „лик плави“ панталони на матура, шознам, не сум при памет.остај ти то сељачизмо во напредна фаза костуми вратоврски и ред други работи...еве шо е моментално во мода а иначе сликиве се од најновата колекција на Gucci