Ja sam 2004 prvi put otišao da gledam Vojvodina - Crvena zvezda na Karađorđu. I tada nisam znao da se karte za tribine prodaju na tribini za koju hoćeš kartu. Elem, znao sam da su naši na istoku, a slaninari na severu, ali sam bio ubeđen da se sve karte prodaju na blagajni na istoj tribini i to severnoj! Suma sumarum: čekam svoj red (nije bio neki doduše) i dolazim na blagajnu i samouvereno kažem ,,Jedna za istok"! Naravno, momentalno se ka meni okreću svi prisutni, prilaze par momaka (verovatno neki od viđenijih) grle me i izvode kroz ljude: ,,Klinac istok se kupuje na blagajni na istoku"! Ni ćušku nisam dobio (imao sam tada 18 godina - dakle neki idioti su mogli bez griže savesti da me izlome - jbg punoletan sam). E to je šmekerski potez. Mogli su da me ubace na tribinu, da im ,,vodim navijanje" (ili još gore smandrljaju niz one stepenice koje vode do tribine), ali nisu jer su videli da sam zalutao i da ne provociram.
Moram reći da čitav utakmicu nisam pevao ni jednu prozivku protiv slaninara, neki moj jeftin način da odužim dug.
Tako da je apsolutno moguće da neko zaluta (ne kažem da ovi momci sigurno jesu), posebno ako prvi put ide u određenu halu/stadion.