Ве молам за помош не сакам да згрешам ми се појави еден проблем со девојка ми ја фатив како го гледала/отварала профилот на бившиот исто и на неговата девојка оделе 3 години заедно и сето ова што се случувало е од пред 2-3 години оправдание:
Била многу понижена повредена од него додека биле заедно ја потценувал дека немале пари и други работи и сега тој бившиот нејзин се спуштил доле паднал ниско па нејзино оправдание е дека сакала да му врати да му пише порака на фб демек како е сега кога си доле и за тоа го отварала профилот?
Во што да верувам ???? мој заклучок е дека таа уште чуствува нешто за него што мислите вие???
Таа вели дека сака да му *врати* после 2-3 години?!?!?!??!?!?
Таа или никогаш не престанала да го сака, или нешто не ѝ функционира со тебе.
Седни ја на сериозен муабет и прашај ја што е работата. Ако ти каже, барајте решение, правете компримиси итн. Ако е голем проблем за тебе, може да размислуваш за прекин. Ако не сака да ти каже, или вели „ми треба време“ итн, веднаш остави ја и почни да бараш други девојки за друштво.
Сериозно, ако некоја девојка сака да му се *сити* на *бившиот*, нешто не е во ред. Во најмала рака би требало да е искомплексирана или трауматизирана (муабетот дека „ја потценувал бидејќи немале пари“ е смешна причина сега да сака да му „врати“) или, повторно, дека никогаш не престанала да го сака.
Ова се само мои нагаѓања. На тебе е да ја седнеш на разговор и да откриеш зошто тоа го прави. Притоа, не заборавај да ѝ кажеш дека не си среќен со тоа и би сакал да ѝ помогнеш во што и да треба, само да не го прави она што тебе ти пречи.
Поздрав и со лесно.