Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абре аман се заебава Џони , нели гледате, кој нормален ќе ти дае аргумент дека пола саат малце му биле....

Абре аман се заебава Џони , нели гледате, кој нормален ќе ти дае аргумент дека пола саат малце му биле....
Во фан клуб ManUre нема такви заебанции,да се знае!!!:icon_mrgr:

Макар што нема врска, реков, треска глупости за да не почнат новинарите да силат дека она е составот за на Бернабе и ако она е најсилниот да го навлече Мурињо на него. На Бернабе ако не идеме со 4-2-3-1 еве на. .

KЕРИК-----------КЛЕВЕРЛИ
-----------Руни---------
------Валенсија------Велбек
--------------РВП-------
Вака ми изглеа мене дека ќе биде.

Сеуште се обидувате да му погодите состав на Ферги?:pos:

Врвот ќе биде Руни и РвП на клупа :icon_lol:
Сакам да го упикаат Чичарито, не ми изгледаат баш спретни Пепе и Рамос за таков тип напаѓачи.

Врвот ќе биде Руни и РвП на клупа :icon_lol:
Сакам да го упикаат Чичарито, не ми изгледаат баш спретни Пепе и Рамос за таков тип напаѓачи.
Ај не ме плаши без Руни и РВП тешко против Реал.:)

Се шалам не се плашам ама не ми се верува САФ да почне без нив тие 2-ца според мене РВП, Руни и Давид се сигурни стартери.:)

Ај да ви го кажам јас составот :)

Одбрана: Рафаел, Рио, Еванс, Евра...

Средина: Џонс, Керик, Клеверли...

Напад: Валенсија/Велбек, Перси, Руни...
Е сеа, мислам дека Валенсија ќе добие предност пред Велбек, само ради подобрата дефанзива. Ама и двете крила би имале повеќе дефанзивни задачи, и ќе чекаат да удрат на контра...

Срце малечко, уште се надева на позицијата на Ферги, а ни самиот не е свесен колку е далеку од неа...

Колку е далеку, две сезони? :icon_lol:

---------------ДеГеа------------
Рафа---Рио---Видич---Евра
-------------Керик----------
Клеверли--------Кагава
-------------Рунка-----------
---------Рвп----Чича-----

Ако не можам да погодам спортска валјда ќе погодам состав :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom