Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Не можам да ги сварам просто!А брат му е режисер на The Guard. Гени се у питање.Ме изненади фактот дека истиот режисер на In Bruges го направил Seven Psychopaths.
Извесен Martin McDonagh. Секоја чест за човеков, успеа во два филма да го постигне оној кул ефект за кој на Гај Ричи му требаат засега... 10 филмови and counting.
Деца читаат јебига!Добро, само јас ли сум страствен хејтер на сите филмови со ајкули што постојат? Да, и култниот Jaws sucks едитирано. Не можам да ги сварам просто!
Од почеток се гледа дека се поврзани, хуморот сличен е плус Колин Фарел... воопшто не проверив ама први слични филмови што ми паднаа на памет беа In Brudges и Hot Fuzz.Ме изненади фактот дека истиот режисер на In Bruges го направил Seven Psychopaths.

Немој Јо, немој вакви клишеа! Сум поминувал низ ова! Не размислуваш трезно, те дрши мала нервоза! Не го сакаш ова!
Крајно сериозен сум.
патем, disney пуштија digital release од wreck it ralph, имате на пајрат беј подредете по uploaded

Ова во стил на
"Крајот на светот во 18:00. Повеќе за ова во временската прогноза во 19часот.