Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Знам, инаку ќе беше само Мара а не џубрето Мара.

Јас не сум заспал никогаш на кино, а на Инсепшн заспав три пати. Дури и пукањето не ми сметаше. За да бидам појасен, го гледав во 12 и нешто, дење, сиот возбуден дека ќе изгледам филмиште :)

Тапа... ептен ме разочара. Дарк Најт Рајзис ми дојде нешто ко подобрување, истата музика за подигање адреналин ама наместо да ги гледам Лео и Џозеф како се шетаат таму-ваму, ја гледав Ането, и Џозеф како се шета таму-ваму.

TPB.AFK.2013.480p.h264-SimonKlose
глејте го, пошо тешко дека постои некој што нема симнато филм од таму
а патем, тројцата типци се кој од кој, посебно фредрик (please go sodomize yourself) :)

1. Отворен спојлер во оваа тема е втор најбрз начин да добиете бан на Филм и ТВ, после јадење бурек на фан-клуб Ане. Секој спојлер мора да биде ставен во таг.

А со Бене што правиме? :ROFLMAO:

Побрзо Ан ќе го засака ИОсоно отколку што јас ќе бидам баниран од Филм и ТВ ;)
А бе она веќе го сака Ио само она уште тоа го нема сфатено.

Што да правиш во заблуда е малата.

Побрзо Ан ќе го засака ИОсоно отколку што јас ќе бидам баниран од Филм и ТВ ;)
She already loves me.
She just fon't know she loves me.

Janice.jpg
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 21:15 ---
Драгонскај, те назначувам за Портпарол :)

Хејтот на страна ама навистина Џастин Бибер беше the worst "Saturday Night Live" host ever.
Ама затоа, 16 февруари Christoph Waltz

Ме изненади фактот дека истиот режисер на In Bruges го направил Seven Psychopaths.
Извесен Martin McDonagh. Секоја чест за човеков, успеа во два филма да го постигне оној кул ефект за кој на Гај Ричи му требаат засега... 10 филмови and counting.

Дали Афлек има 3/3 досега, а не е номиниран за Оскар?

Добро, само јас ли сум страствен хејтер на сите филмови со ајкули што постојат? Да, и култниот Jaws sucks едитирано :mad:. Не можам да ги сварам просто!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom