Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
деми-хипстерЈас идев во Менада, пред да биде хипстерско место. Што ме прави тоа мене тогаш?
Sent from my Nexus
деми-хипстерЈас идев во Менада, пред да биде хипстерско место. Што ме прави тоа мене тогаш?
да стаам слика без маскаЗаследете ја бе Маша за велкам, какви домаќини сте
Стави друга слика од фотосесијата па ќе видиш после тука влијателна да станеш...да стаам слика без маска
Добро, ја правите работата многу лесна за властите вака.Voki u read my mind D
Eдвај чекавме некој нешо да ни исере да се сипеме, досаден стана форумов.Влијателна си е бе, ја држи темава скоро пар саати, пола форум е на темава.
Од кај знаеш ние што си збориме у ПП. Та-да-ДААААМ!Не можам да се помирам што се смирија еј. Кукавици.
Да видите скришум Маша што збори на Твитер за вас. По ДМ. Ама ако, вие ставајте и лајкови.
ало, не лажи.Не можам да се помирам што се смирија еј. Кукавици.
Да видите скришум Маша што збори на Твитер за вас. По ДМ. Ама ако, вие ставајте и лајкови.
E него шо? Си ја оправда титулата вака. Сега треба да се скријат сите што правеа сеир од епитетот "влијателни"Влијателна си е бе, ја држи темава скоро пар саати, пола форум е на темава.
Што не лажи....ало, не лажи.
Шкорпи да не знаев дека си од другине ќе мислев дека си најтранспарентниот дудлач.E него шо? Си ја оправда титулата вака. Сега треба да се скријат сите што правеа сеир од епитетот "влијателни"
.... Тука некаде сум и јас