А
Анноун
Гостин
А кој ве излажа дека со твитовите со загриженост што се јавило мачкина кашлица на Камчатка ќе ве вработат во Невладина Организација ?
Не, не се имаме додадено, само забележав дека имаме пријатели во пресек . И, онака ти доаѓа чувствоно, play less hard, and tread carefullyа се имаме на фб?
Пушти риквестче, може се знаеме.Не, не се имаме додадено, само забележав дека имаме пријатели во пресек . И, онака ти доаѓа чувствоно, play less hard, and tread carefully
Јас идев во Менада, пред да биде хипстерско место. Што ме прави тоа мене тогаш?LEAVE MENADA ALONE!
Измислен?Морав да ја зачувам сликата за вакви моменти:
Прегледај го приврзокот 58020
одев и претходно, одам и сега. ни сум бил, ни сум, ни ќе бидам хипстер. и сега?Јас идев во Менада, пред да биде хипстерско место. Што ме прави тоа мене тогаш?
предвесник на хипстерлукот, џабе ти е...тогаш не беше антимејнстрим, не се рачуна оти андреј нема да те дружиЈас идев во Менада, пред да биде хипстерско место. Што ме прави тоа мене тогаш?
кој си ти?Маша ако покаже некоја другарка, во стање ќе бидете да и купите и автомобил и викендица во Маврово.
Џабе ги остревте копјата, разочаран
Ах, твитерџии. Требаше хаш #хехе да пишам...одев и претходно, одам и сега. ни сум бил, ни сум, ни ќе бидам хипстер. и сега?
немој, дебилен е.Ах, твитерџии. Требаше хаш #хехе да пишам...
...кој си ти?
Двоен хипстер? Хипстер со тапија? I'm confused as well. Ја кршиш вака реалноста бе човек, glitch in the matrix .Јас идев во Менада, пред да биде хипстерско место. Што ме прави тоа мене тогаш?