Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.319
- Поени од реакции
- 12.334
Зошто кога муслиман ќе постави прашање за да се тегави на темава ми доаѓа да идам на темите за ислам и да им ги покажам со прст нивните апсурдности и забегувања застарени со еони, кои нели, ги гледаат сите тие што не се муслимани?
Која е логиката да доаѓате бре муслимани и да поставувате простачки прашања за да убедувате некој дека му е погрешна верата?
Мислам, со тоа покажувате колку Алах воопшто не е тоа што велите дека е... нели?![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Де христијани објаснете ми зошто ли така се чувствувам спрема муслиманите кога имаат такви задни (раковски) размисли? Хм, интересно... дури запрепастен сум си јас![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
П.С. За да не дојде некој да ми каже дека „несвесно“ сум христијанин, еве да кажам: не сум христијанин
НИту свесно ниту несвесно ![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Која е логиката да доаѓате бре муслимани и да поставувате простачки прашања за да убедувате некој дека му е погрешна верата?
Мислам, со тоа покажувате колку Алах воопшто не е тоа што велите дека е... нели?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Де христијани објаснете ми зошто ли така се чувствувам спрема муслиманите кога имаат такви задни (раковски) размисли? Хм, интересно... дури запрепастен сум си јас
П.С. За да не дојде некој да ми каже дека „несвесно“ сум христијанин, еве да кажам: не сум христијанин
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)