- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
Јас имам ВИП и сакам да го декодирам....и не се нафаќаат,се плашат
Торте е iGod! Нема трте мрте!Кој тоа се плаши пиши ми кој модел е ќе ти пишам цена колку е за декодирање
Јас имам ВИП и сакам да го декодирам....и не се нафаќаат,се плашат
Торте е iGod! Нема трте мрте!Кој тоа се плаши пиши ми кој модел е ќе ти пишам цена колку е за декодирање
алкателКој тоа се плаши пиши ми кој модел е ќе ти пишам цена колку е за декодирање
какви дезинформации?Не шири дезинформации
Дека е 20 евра декодирањекакви дезинформации?
Kies maybe?Да ве прашам нешто имам самсунг галакси мини с5570 и андроид 2.2.1 како можам да го надградам на 2.3.6 ?
??? не те разбирам што сакаш да ми кажеш врска немам од мобилнивеKies maybe?
Тоа де, можеш вака ете објаснето ти е ... со один се работи??? не те разбирам што сакаш да ми кажеш врска немам од мобилниве
http://www.youtube.com/watch?v=D40wL72n97s
ваква ли е постапката и дали после тоа има некоја мана т.е да загрева повеќе нешто да кочи или ќе тера без проблем ?
Па се празни де нормално си е тоа, кога не е на полнач стално така пишуваЗoшто на Xperia tipo цело време покажува battery discharging?
Дали е дека го ставив на полнач со 15% батерија и го извадив со 91% иако светна зелено?
Да,ама некако многу брзо се празни.Нов е телефонот,од памет сум изваденПа се празни де нормално си е тоа, кога не е на полнач стално така пишува
snimi task killer da gi isklucuvas procesiteДа,ама некако многу брзо се празни.Нов е телефонот,од памет сум изваден
Телефонот си стои,не го чепкам он пак си јаде батерија...