Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе на Инсепшн си заспал? :eek:
Ништо не се дешаваше. Прво заспав Леонардо и Елен Пејџ кога одеа по тоа скалите... ми се сврте во умот... После тоа Џозеф Левит беше во таа собата и сите освен него спиеја таму и ја заспав... се разбудив кога имаше пукање при крајот и си реков кај нема аир од филмов, барем да се наспијам ко човек...

Ништо не се дешаваше. Прво заспав Леонардо и Елен Пејџ кога одеа по тоа скалите... ми се сврте во умот... После тоа Џозеф Левит беше во таа собата и сите освен него спиеја таму и ја заспав... се разбудив кога имаше пукање при крајот и си реков кај нема аир од филмов, барем да се наспијам ко човек...

Тебе у подсвест ти влегол филмот и те контролирал да паднеш во сон.

Think about it.

Сите се против мене, само она џубрено Мара ме поддржуваше свремена на време...

Сите се против мене, само она џубрено Мара ме поддржуваше свремена на време...

Лице ти праеше, умеџувремену ми ѕвонеше на Скајп и те оговараше. :unsure:

Како бе на блокбастер да заспиеш, па и во кино.. досега не сум сретнал толку досаден филм, а не сум без ич, 2-30 ми се собираат гледано... :icon_lol:

Знам, инаку ќе беше само Мара а не џубрето Мара.

Јас не сум заспал никогаш на кино, а на Инсепшн заспав три пати. Дури и пукањето не ми сметаше. За да бидам појасен, го гледав во 12 и нешто, дење, сиот возбуден дека ќе изгледам филмиште :)

Тапа... ептен ме разочара. Дарк Најт Рајзис ми дојде нешто ко подобрување, истата музика за подигање адреналин ама наместо да ги гледам Лео и Џозеф како се шетаат таму-ваму, ја гледав Ането, и Џозеф како се шета таму-ваму.

TPB.AFK.2013.480p.h264-SimonKlose
глејте го, пошо тешко дека постои некој што нема симнато филм од таму
а патем, тројцата типци се кој од кој, посебно фредрик (please go sodomize yourself) :)

1. Отворен спојлер во оваа тема е втор најбрз начин да добиете бан на Филм и ТВ, после јадење бурек на фан-клуб Ане. Секој спојлер мора да биде ставен во таг.

А со Бене што правиме? :ROFLMAO:

Oдвај чекам да почне третата сезона па да имам шо да ви спојлувам. Пазете сите шо правите, блиску е април

Си имам запишано кој ми згрешил, не ве заборавам :D
d4pBdTM.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom