Заработка на интернет (официјална тема)

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Дали Payza ја прифаќа Македонија и ако да кој метод на исплаќање(картица,банкарска сметка...) го нуди за кај нас?
Никој метод не го нуди за Македонија од пред 2-3 месеци, блокирана е моментално Македонија иако нема официјално напишано.
Пробај да повлечеш и ќе видиш дека е оневозможено.

Член од
15 март 2009
Мислења
70
Поени од реакции
15
Никој метод не го нуди за Македонија од пред 2-3 месеци, блокирана е моментално Македонија иако нема официјално напишано.
Пробај да повлечеш и ќе видиш дека е оневозможено.
Точно така, затоа и прашав да се осигурам. Ќе мора да правам комбинации некако преку paypal.

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
Точно така, затоа и прашав да се осигурам. Ќе мора да правам комбинации некако преку paypal.
Ако можиш да размениш со некој :) иначе и paypal зема многу fee ако си верификуван , најубо е да го користиш како не верификуван

Член од
9 декември 2012
Мислења
20
Поени од реакции
0
Дали некој знае како може и колку да се заработува преку изнајмување на CPU од нашите компјутери

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Незнаев каде да прашам па се надевам некој овде што работи на фивер подолго време ќе може да ми помогне.Некој ми порача гиг на фивер за да му изработам нешто во Microsoft Office најверојатно во Power Point по информациите што ми ги пратил. Но неможам да го разберам што уствари сака да му направам а му пишам веќе неколку пати и ништо не одговара, а рокот ми е до утре да му биде завршено.

Ми го пратил ова

◀
Personal presentations
4-6 minute presentation introducing yourself (points will be deducted for being too long or too short).
At least 6 slides
Incorporate Pictures, Clip Art, Table, Chart, Slide Transitions, and Animation
Extra Credit for Sounds, Movie Clips, and Hyperlinks
u can do around 8 slides but no more than 10
i am 20 years old from Bangkok, Thailand
im Thai
i love japanese foods
i love playing soccer
i just started playing golf
i love skii ing
im studying economics major at University of san francisco
i live in pacific heights 2000 Broadway
i play guitar too

◀
pls get it done on time :))
Ако некој може да разбере за што уствари се работи ве молам помогнете, благодарам однапред!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
4-6 minute presentation introducing yourself

Ја го сфаќам као демек треба да го претставиш него и подоле ти ги пишува неговите карактеристики и работи што ги сака.

Сепак сигурно ќе се јави и некој друг кој можеби поинаку го разбрал или поубаво разбрал.

Член од
9 декември 2012
Мислења
20
Поени од реакции
0
Дали мислиш на Bitcoin?

Не знам немам искуство ако некој има нека ми каже на која страна остварил таква заработка и му исплатиле чесно поштено. Имам 2 прилично добри компјутери па нека работат малку ако има зошто :)

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
Не знам немам искуство ако некој има нека ми каже на која страна остварил таква заработка и му исплатиле чесно поштено. Имам 2 прилично добри компјутери па нека работат малку ако има зошто :)
Ако работеа комјутерите така сами јас ке имав 100 ;)

Член од
9 декември 2012
Мислења
20
Поени од реакции
0
Ако работеа комјутерите така сами јас ке имав 100 ;)
Vidi tuka ima golema logika samo ne znam dali jas ne znam, a ima nekoj sto gi koristi ovie moznosti ili navistina nema sto ne veruvam. Eve na primer 100 po 1000 evra = 100000 evra. I mnogu takvi kom. koi korisnicite ne gi koristat celoto vreme e mnogu procesorska mok sto bi mozel nekoj za malku pari da ja koristi. Znaci za nekoj da ima tolku mnogu mok vo odreden moment treba da plati mnogu pari za da ja poseduva celata oprema. Na sajtot na SETI ima softver BOINC koj dokolku go instaliras ke go koristi tvojot kompjuter koga ne go koristis ti za naucni celi vo oblasta vo koja ke odberis, no mislam deka toa e humanitarno. Dokolku e nekoj podobro zapoznat go molam da go spodeli znaeneto.

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Нема иднина во таа валута, на времето се правеше добар профит заразувајќи други компјутери и користење за твои цели. Нешто како денешниве вируси, само наместо да крадеш картички и сл, го користиш компјутерот за да генерираш coins кои подоцна се конвертираат во вистински пари.
Но денес, вредноста доста опадната, а и се помал е бројот на поддржувачите... Не се исплаќа за да го користиш компјутерот за тоа. Ке бидеш во загуба.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Браво. Мене после 200-300 клика и ми се блокира страната. Веќе никој неможе да ми стаи посета незнам зошто. И треба да чекам многу време за пак да можам да правам посети. Шит е тоа
И што има да ти исплатат имаш само 7$ заработено ...

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
здраво,
најдов работа на оДеск 40саати неделно и кои се правилата за работење по саати да не знае некој поздрав. и да ми дадете некој совети за работењето по часови. фала однаппред.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
здраво,
најдов работа на оДеск 40саати неделно и кои се правилата за работење по саати да не знае некој поздрав. и да ми дадете некој совети за работењето по часови. фала однаппред.
Укључувај го бројачот тој програмот за броење обавезно. Прави скриншотови што правиш во моментот и брои време.

Kajgana Shop

На врв Bottom