"СРЕЌНИ КОЦКИ" квиз на Канал 5 ТВ за турските серии

Инвентед бај Сљ. Драган Вучиќ.

сљ.(сељаќ)

претпоставувам и што награди ке бидат... 100, 200 и 500г кафе, сокови (правени во када), минерални води, шољи за кафе... а као топ награди нели да се запази автентичноста на квизот за што е и наменет... баклаваи, кадаифи, татлиии, тулумби итн итн... па и некој бокал, миленце... или шамија као на џеврије...

ке фали уште некој само да се јави од типот... се јавуваме од (некоја тетка у поодминати години) .... а награда за нас има? и почиња со фалење од водителот/ката па до режијата и камерманите, поздрави и честитки па до тоа како целото семејство свршава од возбуда додека го гледа квизот за пуста награда :tapp: уште од времето на вашите 5 минути не можам тоа да го сватам... да се јавува некој за 100г кафе... па телефонот ке го кошта повеќе од кафето... али битно е името и презимето да одекне у етер... а може и кафето е со наградна игра... никогаш не се знае :D

иии за точниот одговор дека Аљи се посрал добивате НЕВЕРОЈАТНИ 500 ДЕНАРИ..

иии за точниот одговор дека Аљи се посрал добивате НЕВЕРОЈАТНИ 500 ДЕНАРИ..

И после следува аплауз. Има да плескаш брате за 500 денараааа крв да ти се сторат рацете. :)

aaaaaa, ќе им прашања од бурни времиња?
сељаци к5 сигурно ќе има прашања само за сериите они шо ги даваат
стајте ме у повикај пријател ако има за бурни времиња
За сите ќе има,само за Касандра не. :icon_lol:

Нека цркнат се да им ебам... па имаат ли тие таму воопшто памет, наместо да прават Квизови со што би се продлабочило нашето знаење, тие ми прават за ебените серии. Леле колку ме накурчија ејјјј.... Па еден СкајНет, НашаТВ, МТМ ќе ти дадат подобра програма отколку дебиливе од Шител и Анал 5 п...а ли им мајчина.
Одсега за мене само МТВ ( Без вестите и рекламите :icon_mrgr: ), Телма, Едо ТВ, Скајнет, Наша, МТМ... барем ќе го пуштиш мозокот на пасење ако ништо друго.

Оди во живо на Анал5... Вучиќ водител, требаше да ми биде јасно уште во старт. Награди - турска роба. Кафе, чадор, пенкалце, чај, женски чорапи, кисело млеко,... Дно дна.

Во живо на Канал5 сега е квизов.Нека завршат рекламиве па ќе се јавам држете ми среќа во врска со Хатиџе да се прашањата

Ајaaaaaa Вучиќ водител :pos:. До кога бе награди кафенце, павлака, штипки за алишта...
Иначе народов не е по турскиве многу многу ниеден награда не зема или па Вучиќ намерно напраил да не земат прашањата некако сумљиви беа :pos:.

Кој Fail човече :ROFLMAO:.
vucic.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom