Kуќи опседнати од духови?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Ок значи вака ке почнам со едно сведоштво кое веке го имам на неколку места напишано само сега на кратко ке го пишам.Се работи за машко дете 15 години кое се разболува од повишена температура.Детето не е случајно разболено.Неговата мајка почнала да гледа на кафе и карти.Кај има гатач обавезно некој во фамилијата е болен како казна за тоа што го прави,Бог дозволи детето да се разболе за да онисватат дека тоа не е ок..
Хаххааа!!!!!! Глупости!!! Стварно те молам да прекинеш да шириш вакви дезинформации....никад се не зна, може и тебе на твоето колено тоа ќе се одрази као грев, па ќе страдаат :facepalm:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Темава не е куќи опседнати со духови?

Annie Palmer! Белата вештица од Монтего. Брррррр....
Таксистот нејќеше на гробот да ме однесе, ниту приквечерина кај куќата.

Пола Монтего уште се плаши да не им се појави и ги потомори.
Шо чудо амајлии имаат против неа.

Али и добар рум прават.

Член од
10 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
18
ima li nesto interesno za istrazuvanje? da gi popolnime ovie ladni denovi so malku vozbuda :)

?

..........

Гостин
Бог дозволи детето да се разболе за да онисватат дека тоа не е ок..
Семоќниот го оболел детето, го фрлил во страдање, само затоа што мајкаму на детето гледала на кафе и карти.....

Јас обиди за да разберам некаква логика во овие трололо верувања........едноставно нема логика...

и патем, не постојат духови и вештерки..:гик:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Член од
10 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
18
rip :( mnogu dobro mesto bese toa, a za duhovi, nemase, bevme nie i preku den tamu i navecer, ama kako objekt, kako nesto preubavo i misticno vo skopje, sramota e sto postojat luge sto urnivaat mesta od koi mozele da napravat mnogu poveke od samo atrakcija...zalno.

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
ko ce se pojavi nekoj so dve rala a mozi i tri rala madinja neka mi se javi .ajde ljubovgii kazete nekoja prikaska za mali deca ako sakate akcija jas sum tuka just call me.kolku droga se ima ismrkano vo taa vasata kuka vo lisice. znae nekoj.se sobrale narkomanite ce si pavat filmcinja za mali deca.ce si brkate duhoj hahahahahahahah. e pa so sreka neka vi e brkanjeto.mozi ke fatite nesto za nekoja koska .aj dosta e ko ce se pojavi nekoj hrabar neka se javi so zadovolstvo ke mu pokazam raboti voZIVO .

A

AnFem

Гостин
ko ce se pojavi nekoj so dve rala a mozi i tri rala madinja neka mi se javi .ajde ljubovgii kazete nekoja prikaska za mali deca ako sakate akcija jas sum tuka just call me.kolku droga se ima ismrkano vo taa vasata kuka vo lisice. znae nekoj.se sobrale narkomanite ce si pavat filmcinja za mali deca.ce si brkate duhoj hahahahahahahah. e pa so sreka neka vi e brkanjeto.mozi ke fatite nesto za nekoja koska .aj dosta e ko ce se pojavi nekoj hrabar neka se javi so zadovolstvo ke mu pokazam raboti voZIVO .
Здравје другата година, јас ќе те контактирам.

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
koga sakas tuka sum vo sekoe vreme samo ne se otkazuvaj
--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:51 ---
pain makes me stronger ever day life is chaos you got a live with that.

Член од
18 јуни 2012
Мислења
477
Поени од реакции
612
Другарка ми има кажувано за нејзина соседка. Во станот живеела сама жена, која имала починато двајца синови и сопруг веќе долго време. Жената имала над 90 години, и нејзините блиски роднини решиле да го продадат станот за таа да иде во старски дом. Додека бил станот празен, другарка ми навечер и во раните утрински часови забележувала стапалки, како паѓаат предмети, чкрипење по подот... (а инаку станот на бабата, е веднаш над станот на другарката). Тоа се случувало се додека не се вселиле луѓе во станот.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Другарка ми има кажувано за нејзина соседка. Во станот живеела сама жена, која имала починато двајца синови и сопруг веќе долго време. Жената имала над 90 години, и нејзините блиски роднини решиле да го продадат станот за таа да иде во старски дом. Додека бил станот празен, другарка ми навечер и во раните утрински часови забележувала стапалки, како паѓаат предмети, чкрипење по подот... (а инаку станот на бабата, е веднаш над станот на другарката). Тоа се случувало се додека не се вселиле луѓе во станот.
Глувци, буби и што уште не. Мене така секоја вечер ми чкрипеше греда на трети, се додека една вечер не се качив со тоа ламбата и видов пиленца. И така тие продолжија да чкрипат и понатаму, но овој пат знаев од кај иди звукот. Инаку како забележувала стапалки наутро, имала клуч од станот или :confused:

Член од
18 јуни 2012
Мислења
477
Поени од реакции
612
Глувци, буби и што уште не. Мене така секоја вечер ми чкрипеше греда на трети, се додека една вечер не се качив со тоа ламбата и видов пиленца. И така тие продолжија да чкрипат и понатаму, но овој пат знаев од кај иди звукот. Инаку како забележувала стапалки наутро, имала клуч од станот или :confused:
Еве и јас седам во стан, и некој коа ќе помине горе (станот над мене) понекогаш се забележува. Иначе така ми кажуваше другарката, а и бабата била многу чудна, сама си зборувала, седела долги часови пред зграда и палела свеќи, постојано била завиткана во црно...

Kajgana Shop

На врв Bottom