Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Фала за искреноста,но не си светец или мој учител како да си го раководам јас мојот живот.
На крајот на денот гледај си ја својата работа и ја мојата :)
Другар секој си ги сваќа различно работите и затоа не можеш така да зборуваш дека некој нема ништо во животот да најде и тн. затоа бркај си ти своја работа и друг своја. :)

Другар секој си ги сваќа различно работите и затоа не можеш така да зборуваш дека некој нема ништо во животот да најде и тн. затоа бркај си ти своја работа и друг своја. :)
Јас не реков дека нема да си најде,но фактот што кажува нема машки што сакаат=немам што да понудам или немам самодоверба.
Не сум тип што лаже и такви девојки секогаш среќавам.
На крајот на денот тоа е мое размислување не е крајно и ако не се совпаѓа со твоето понуди ја на едно кафе и излези со неа.

Фала за искреноста,но не си светец или мој учител како да си го раководам јас мојот живот.
На крајот на денот гледај си ја својата работа и ја мојата :)
Ова е форум, ти даваш свое мислење јас давам мое. На тоа што го прочитав сакав да реплицирам и реплицирав сигурно нема ти да ми забраниш. А ако си некој главатар тука па забрането е реплицирање на твоите постови слободно кажи.

Секако дека не треба. Се надевам под поимот ,,мување" станува збор за обично несериозно детско мување, без некои си поголеми испади. Така да кулирај и продолжи си понатака со животот, тој нека си ломоти што му душа сака. Млада си ;) Пред тебе е животот. Такви пичлеменца ги имало и ќе ги има, колку повеќе истите околината ги игнорира, толку помала им е силата, и им се потиснува комплексот за внимание. Попаметна младина едноставно :)
Dude... има 14 години. Немој да мислиш дека цела програма ја поминаја. Зад училиште :vozbud:

Dude... има 14 години. Немој да мислиш дека цела програма ја поминаја. Зад училиште :vozbud:
Dude, времево е премногу лево за да бидиш толку сигурен :) Така да ништо не ме чуди, и јас го прочитав зборот училиште.

Dude, времево е премногу лево за да бидиш толку сигурен :) Така да ништо не ме чуди, и јас го прочитав зборот училиште.
Ако беше од тие напредните, сигурно немаше да ја читаме во темава.

Ако беше од тие напредните, сигурно немаше да ја читаме во темава.
Грижа за едно мување покажува дека станува или збор за мало девојче кое допрва влегува во тие води, или за ,,мување" кое не го открива целосно, а е посериозно од обичното, па ајде сега совет....море не ги знајте вие маливе до кај се стасани зато јас оставам простор за се.

Ова е форум, ти даваш свое мислење јас давам мое. На тоа што го прочитав сакав да реплицирам и реплицирав сигурно нема ти да ми забраниш. А ако си некој главатар тука па забрането е реплицирање на твоите постови слободно кажи.
Јас г.г Стефан сега сите грешници треба да ми се поклонат,да ми го бакнат прстот и да ми дадат милион евра во швајцарска банка.
Ок е да се не се разбираме и да имаме различни ставови за било која тема,не сум арогатно копиле(можеби малце).
Но сепак за мене туѓите мислења се само своја проекција на вие што сакате да бидам во општеството,мирно дете,а моја проекција е да бидам бурен,авантурист и успешен маж.

Јас г.г Стефан сега сите грешници треба да ми се поклонат,да ми го бакнат прстот и да ми дадат милион евра во швајцарска банка.
Ок е да се не се разбираме и да имаме различни ставови за било која тема,не сум арогатно копиле(можеби малце).
Но сепак за мене туѓите мислења се само своја проекција на вие што сакате да бидам во општеството,мирно дете,а моја проекција е да бидам бурен,авантурист и успешен маж.
Имаш 10 прста ваљда прецизирај за кој прст збориш, може има и тука грешници па да не се збунат. Јас дадов мислење а твое е дали ќе го прифатиш или не. Според ова што го сфатив од првиот пост што ти го реплицирав сакаш да кажеш дека кон женската треба да се однесуваш исто како кон ѓубре да те сака?

Аман девојки што ви значи тоа у сред чет искачање од фејсбук?Што сакате да кажете со тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom