S
Stef Bachatero
Гостин
Фала за искреноста,но не си светец или мој учител како да си го раководам јас мојот живот.Не читај многу книги...
На крајот на денот гледај си ја својата работа и ја мојата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала за искреноста,но не си светец или мој учител како да си го раководам јас мојот живот.Не читај многу книги...
Другар секој си ги сваќа различно работите и затоа не можеш така да зборуваш дека некој нема ништо во животот да најде и тн. затоа бркај си ти своја работа и друг своја.Фала за искреноста,но не си светец или мој учител како да си го раководам јас мојот живот.
На крајот на денот гледај си ја својата работа и ја мојата![]()
Јас не реков дека нема да си најде,но фактот што кажува нема машки што сакаат=немам што да понудам или немам самодоверба.Другар секој си ги сваќа различно работите и затоа не можеш така да зборуваш дека некој нема ништо во животот да најде и тн. затоа бркај си ти своја работа и друг своја.![]()
Ова е форум, ти даваш свое мислење јас давам мое. На тоа што го прочитав сакав да реплицирам и реплицирав сигурно нема ти да ми забраниш. А ако си некој главатар тука па забрането е реплицирање на твоите постови слободно кажи.Фала за искреноста,но не си светец или мој учител како да си го раководам јас мојот живот.
На крајот на денот гледај си ја својата работа и ја мојата![]()
Дали машки се заљубуват ?
Дали први признаваат кога ќе се заљубат ?
Dude... има 14 години. Немој да мислиш дека цела програма ја поминаја. Зад училиштеСекако дека не треба. Се надевам под поимот ,,мување" станува збор за обично несериозно детско мување, без некои си поголеми испади. Така да кулирај и продолжи си понатака со животот, тој нека си ломоти што му душа сака. Млада сиПред тебе е животот. Такви пичлеменца ги имало и ќе ги има, колку повеќе истите околината ги игнорира, толку помала им е силата, и им се потиснува комплексот за внимание. Попаметна младина едноставно
![]()
Dude, времево е премногу лево за да бидиш толку сигуренDude... има 14 години. Немој да мислиш дека цела програма ја поминаја. Зад училиште![]()
Ако беше од тие напредните, сигурно немаше да ја читаме во темава.Dude, времево е премногу лево за да бидиш толку сигуренТака да ништо не ме чуди, и јас го прочитав зборот училиште.
Грижа за едно мување покажува дека станува или збор за мало девојче кое допрва влегува во тие води, или за ,,мување" кое не го открива целосно, а е посериозно од обичното, па ајде сега совет....море не ги знајте вие маливе до кај се стасани зато јас оставам простор за се.Ако беше од тие напредните, сигурно немаше да ја читаме во темава.
Јас г.г Стефан сега сите грешници треба да ми се поклонат,да ми го бакнат прстот и да ми дадат милион евра во швајцарска банка.Ова е форум, ти даваш свое мислење јас давам мое. На тоа што го прочитав сакав да реплицирам и реплицирав сигурно нема ти да ми забраниш. А ако си некој главатар тука па забрането е реплицирање на твоите постови слободно кажи.
Имаш 10 прста ваљда прецизирај за кој прст збориш, може има и тука грешници па да не се збунат. Јас дадов мислење а твое е дали ќе го прифатиш или не. Според ова што го сфатив од првиот пост што ти го реплицирав сакаш да кажеш дека кон женската треба да се однесуваш исто како кон ѓубре да те сака?Јас г.г Стефан сега сите грешници треба да ми се поклонат,да ми го бакнат прстот и да ми дадат милион евра во швајцарска банка.
Ок е да се не се разбираме и да имаме различни ставови за било која тема,не сум арогатно копиле(можеби малце).
Но сепак за мене туѓите мислења се само своја проекција на вие што сакате да бидам во општеството,мирно дете,а моја проекција е да бидам бурен,авантурист и успешен маж.
дека досаѓаш и нејќам да ти праам муабетАман девојки што ви значи тоа у сред чет искачање од фејсбук?Што сакате да кажете со тоа?
Well that helped my ego.дека досаѓаш и нејќам да ти праам муабет
Well i don't care ^^Well that helped my ego.