Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 февруари 2013
Мислења
79
Поени од реакции
72
Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)

А да ти дадам ја на тебе една идеја?
Да дојдам ја со тебе на тоа службено патување.. И ја место тебе да ја плеснам таа твоја работничка..
Не заради друго.. Не е убаво да си расипуваш брак!
Размисли за понудава ако случајно нешо не ти е јасно пиши по ПП! ;)

34 годишен маж кој има семејство и сака да ја плесне секретарката :eek: Ало олабави малце за еден секс ти сакаш семејството да си го растуриш ?
Впатем земи во предвид дека многу луѓе неможат да имаат семејство...
Окапи ја нејзе само стај ја на ИГНОРЕ.

Ti sto ke napravish,aj ti staj se na moe mesto,ama iskreno?
Ќе си продолжам да живеам со жена ми, таа за која што прво сум размислил дали да ја земам, и сум си ветил самиот себеси дека ќе живеам со неа додека сум жив, и нема да чепнам ништо на страна.

Само од 1% од луѓето на форумот можеш да добиеш искрен одговор. Сите ќе ти речат дека си луд, се додека не се најдат и сами во таа ситуација :)

Демек пола од оние што се женети не ебат на страна.
Абе ај, партали се праат по банкиве и у јавна администрација.

34 годишен маж кој има семејство и сака да ја плесне секретарката :eek: Ало олабави малце за еден секс ти сакаш семејството да си го растуриш ?
Впатем земи во предвид дека многу луѓе неможат да имаат семејство...
Окапи ја нејзе само стај ја на ИГНОРЕ.

:facepalm:

Само од 1% од луѓето на форумот можеш да добиеш искрен одговор. Сите ќе ти речат дека си луд, се додека не се најдат и сами во таа ситуација :)

Pazi brat,znachi ne postojat nikakvi shansi megju nas da ima nesto posle toa,eventualno samo repriza ili nekolku reprizi.Ama staj se u situacija,ti i nekoja nekade,sluzbeno patuvanje,lux hoteli,veceri.....

Temava ja otvaram da slushnam Vashi mislenja okolu mojata dilema?Vsushnost jas sum direktorot i prv pat po nekolku godini mi se javi ovaa dilema vo odnos na edna od vrabotenite.Da pojasnam,jas sum zenet,poveke godini vo brak,a ona sama,mlada i zgodna.Ne sakam da me razberete pogresno vo smisla deka postoi nekoja prinuda ili ja koristam polozhbata,vsushnost gledam deka letaat iskri pomegju nas koga sme sami vo firmata.Chustvuvam deka maleckava nema namera za neshto poveke osven so nivniot termin kazano za edno dobro "MUVANJE".Dilemata e dali da ja prifatam igrata i da se plesneme ednas bidejki sega treba da odime od firmata na sluzbeno patuvanje ili da ja odbijam?Od druga strana vredna e kako rabotnik,dobro napreduva,nemora nesto da pravi za pobrzo da napreduva,platat i e dosta dobra,znaci ne e taa varijanta!Aj da slushnam vashe mislenje,ako moze od devojki.Uste da pojasnam,jas sum 34 godishen ona 27.:)
Ти имаш 34 години? јас имам нешто помалце од тебе и како доста млад дечко ќе ти кажам дека ти немаш на некој начин мозок зошто? од прва причина не го сфаќаш правиот збор на семејство се гледа ти уствари колку јас сакаш и почитуваш твојата жена која ти ги одгледува децата ... или подобро кажано те боли цеф за твојата фамилија на некој начин си себичен гледаш своите работи да си ги задоволиш и не мислиш на последиците и ти на крај ми викаш имаш 34 години? кога ова ти го кажува 19 годишен дечко? јас све би дал да бидам директор и да имам жена и деца и кога би ги имал никогаш не би го направил тоа и колку и да е убава и паметна и тн. а ти сакаш за еден секс да си растуриш фамилија али ако оди имај секс и после врати се и плачи кога нема да можеш да си ја вратиш својата жена знаеш зошто? затоа што си маж кој својот патлак не може да си го сочува во гаќи. Поздрав и размисли 10 пати. :)

Ja да сум машко и да сум на твое место би го плеснал тоа шо ми е дома :pipi:
Замисли жена ти да е у таква ситуација? Претпоставениот да ја глеа као објект за едно плеснуење, пошо ќе иде на службен пат? Убо ќе ти стојат роговите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom