Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти и ова говедово:Me interesira dali e do mene ili noviot Bond stvarno bese dobar? Ko za Bond film de.
Konecno go prifativ Craig ko Bond.
Супер е. Не му верувај на Ио мрчатор еMe interesira dali e do mene ili noviot Bond stvarno bese dobar? Ko za Bond film de.
Konecno go prifativ Craig ko Bond.
Ако не те бидува за рецензии не мора баш во темите за рецензии да пишешMisery (1990)
Odlicen triler, so Kathy Bates vo uloga na nejziniot zivot. Za recenzii ne me biduva, megutoa predlagam da se odvojat 1:45 min za ovoj masterpiece na Rob Reiner.
Ocenka 9/10.
Не, ова се е трибјут на актерите кои ми направија мерак со филмот и ќе оди на вашите мали екрани (и на екранот од Psyside) до Оскарите.Слушам 24601 биле новите 4 8 15 16 23 42. Или па вториве станаа многу мејнстрим
од гуглање, го немам гледано уште лесмис
Јас, ама морав пошто карта плативГо гледаше некој Cloud Atlas во еден здив? Го разбирам филмот дека приказните се испреплетени една со друга ама некако ми беше ептен за спиење.
Го игледав по 4 обид и на крај изгубив од континуитет и треба одново га го гледам.
Со Инспешн немав никаков проблем.Јас, ама морав пошто карта платив
Кога ќе размислам подобро, картата не помогна кога го гледав Инсепшн...
Како и да е, не труди се да го разглабаш филмот, само гледај.
Ништо не се дешаваше. Прво заспав Леонардо и Елен Пејџ кога одеа по тоа скалите... ми се сврте во умот... После тоа Џозеф Левит беше во таа собата и сите освен него спиеја таму и ја заспав... се разбудив кога имаше пукање при крајот и си реков кај нема аир од филмов, барем да се наспијам ко човек...Како бе на Инсепшн си заспал?![]()
Ништо не се дешаваше. Прво заспав Леонардо и Елен Пејџ кога одеа по тоа скалите... ми се сврте во умот... После тоа Џозеф Левит беше во таа собата и сите освен него спиеја таму и ја заспав... се разбудив кога имаше пукање при крајот и си реков кај нема аир од филмов, барем да се наспијам ко човек...
Сите се против мене, само она џубрено Мара ме поддржуваше свремена на време...