Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
na site 3 content not found

so e rabotava, zasto i koj gi gasi grupive?
треба да те додадат феjсбук приjатели што веќе се членови во групите, поради безбедносни причини се направени Closed (да не ги снаjде судбината на Colleagues)

Колеги ајде некој нека ми каже резултати управувачко сметководство дали има или кога би можеле да објават?
rezultati upravuvacko ima veke nedela dena postaveno kaj kabinetot na asistentite smetkovodstvo

se izvinuvam za latinica, nemam mk font

Колеги ајде некој ако знае да ми каже дали има резултати европски економски интеграции?

Купувам учебник по Менаџмент на мал бизнис. Не ми пречи ако има подвлекувано. Кој продава нека ми пише.

Кога се пријавува дипломска при упис на последен семестар или кога ќе ги положиш сите предмети ?

Ако има некој што продава книга по Менаџмент на мал бизнис (5. издание), нека ми пише.

Морам ова да го кажам :D

Седиме на Економика у Амфи 1 и преполно и 3-4 рамковни позади праат галама и овој професоров му вика на едниот
П: Ајде ти повтори за што зборевме..
Рамковниот: Ооо не знам,не сум бил тука
П: Ајде ти до него..Како се викаш?
Рамковниот: Сафет
П: Ти Сафет што ќе кажеш?
Сафет: Оо се по старо

:pos::pos::pos::pos:
150 души се тркалавме:pos::pos::pos::pos::pos:

Колеги ај ќе ве замолам за малце инфо за Меѓународен менаџмент какви се колоквиумите дали се на заокружување и дали е полесен предметот или не?
И Теорија на организација што е отфрлено од втор колоквиум? Благодарам :)

Продавам книга Осигурување, многу малце користена.
Заинтересирани во инбокс.

Ај од постариве стварно овој “шегаџијава“ Кирил по Економика пуштал 10 списоци и секој список поен носел?

Продавам Статистика ( книга , таблиици,формули,задачи што паѓаат на колок/испит).Заинтереснирани во инбокс
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 23:28 ---
Продавам Јавни финансии(книга,презентации) и Управување со системи(книга,прашања).Заинтересирани во инбокс.

Продавам Статистика ( книга , таблиици,формули,задачи што паѓаат на колок/испит).Заинтереснирани во инбокс

Јас ги зедов прашањата и задачите од Либро се паѓаат некогаш од тие, или тешко?

Ај од постариве стварно овој “шегаџијава“ Кирил по Економика пуштал 10 списоци и секој список поен носел?
Така напомена уште на првиот час па не гледам зошто не би било вистина.
Башка и ако ги положиш двата колоквиума со минимум поени(24) пак нема да имаш доволно за да поминеш и тука улетуваат тие поени од списоците.
Мој тип е дека утре пушта еден.

Пред две години, навистина пушти десет списоци, ама не беа по 1 бод, туку 0,5 бода, плус даваше и некои други задачи, како есеи, семинарски, ама сето ова мислам дека беше по првиот колоквиум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom