Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Со промените во играта у напад, а мора да потенцираме, и во одбрана, освен фијаската што се дешаваат у 4та четвртина каде едноставно ништо не функционира, за Лејкерси ништо не е тешко, поготово кога се комплетни.

Инаку не можам бе да ја глеам асално текмава, ме ебат сите стримови, нетот ми е заебан, ќе ја симнам утре ке ја изгледам на раат ... освен ако не изгубат, би размислил у тој случај дали ќе трошам неколку гигабајти од нетов, не е тоа тоа.
Шо ќе глеаш, погрда утакмица амин

Како бе она на крај на вторава четвртина беше фаул од Неш? :pos: Смешни судии нема што. Инаку сега за сега супер функционираат момциве, само треба да имаат на памет дека Нетси нема вечно да промашуваат, доста лоши проценти имаат во првото полувреме, особено во втората четвртина каде буквално ништо не погодија. Освен Блејк сите изиграа солидно, па дури и Сакре за таа мала минутажа што ја доби.
П.с. Не ви личи Сакре на затвореник од мексиканскине филмови? :D

Сакре 4 поени :vozbud::pos: Ми мириса на лесна победа :D:vozbud:
Рано е не брзај, оваа година Лејкерси ни докажаа дека и 20 поени предност на 6 минути до крај не мора да значи ништо. Инаку и јас сум со став дека ќе ја добиеме утакмицава под услов да продолжат вака да играат, а и повеќе да го контролираат дефанзивниот скок, премногу офанзивни им дозволивме на Нетси само среќа што не го искористија тоа. Must win game е ова, без Хауард, Мета и Хил, водство на полувреме 9 поени, едноставно мора да издржат. Ако ја добијат текмава ќе се дише полесно, три врзани победи на гости, нешто што за прв пат ќе го видиме сезонава. Ајде идеме да гледаме второ полувреме, почна. :)

Рано е не брзај, оваа година Лејкерси ни докажаа дека и 20 поени предност на 6 минути до крај не мора да значи ништо. Инаку и јас сум со став дека ќе ја добиеме утакмицава под услов да продолжат вака да играат, а и повеќе да го контролираат дефанзивниот скок, премногу офанзивни им дозволивме на Нетси само среќа што не го искористија тоа. Must win game е ова, без Хауард, Мета и Хил, водство на полувреме 9 поени, едноставно мора да издржат. Ако ја добијат текмава ќе се дише полесно, три врзани победи на гости, нешто што за прв пат ќе го видиме сезонава. Ајде идеме да гледаме второ полувреме, почна. :)
Кога е потесна подобро се држат одколку кога водат голема разлика и се ооуштаат :D

Тоа е тоа серијата продужува,ова е лал што сакам да го гледам,покажаа карактер,борбеност,едноставно повеќе ја посакуваа победата.Мора да се продужи у овја стил,и плејофот не ни бега,само ме загрижуваат повредеве,прво двајт,еве сеа глеам изгледа и гасол се повреди:(.

Колку само квалитетен центар е Лопез:cuc: Во право беше Шек кога изјави дека е најдобар центар во НБА и дека е подобар од Хауард, јас на тоа прво се изнасмејав ама вечерва ги видов неговите квалитети. Инаку, како и што претпоставив дека ќе биде лесна победата така и биде. Без центар ги направивме ГАШТИ :vozbud::pos:

Аууу браво браво.
Е ова ти е тој Лејкерс што се бара!
Бостон и Мајами се следни.

Kларк, откритието на сезоната за LAL, мора да му се оддаде почит, си гази поштено.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 04:03 ---
Аууу браво браво.
Е ова ти е тој Лејкерс што се бара!
Бостон и Мајами се следни.
Измеѓу Шарлот, сигурна победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom