денеска го инсталирав супер работа смо што верзијата е 3,1,3 па ќе мораш да ги ставаш апликациете преку пц ,а за брзината е супер плус можеш да бираш што да укл/искл ко што се folders,multy tasking ,home screen wallpaper и 300 други опцие смо да знаеш дека после ако сакаш да се вратиш на оригинал испв преку рестор на itunes ќе ти дава ерор 1015Го има некој пробано ова?Споделете мислење
најубоо врати им го у оне ,ако ти е под гаранција они нек ти го средаВака сеа би сакал да ве замолам за совет и за помош,пред два дена купив experia J нов од One ми се појави баранње за аптејд на андроидот го апдејтирав откако се рестартира се појавија три мртви пиксели едниот на страната и два на горниот дел од екранот,разгледував нешто по интернетов гледам има некои апликации за корегирање ама ми е страв да ги стартувам да не испадне уште полошо,па би сакал доколку знае некој како да го средам овој проблем,дали да го носам во сервисот на One или можам некако тоа да го корегирам јас.
ви благодарам поздрав.
.
немаш апдејт после 4,2,1 за 3г ,можеш ако сакаш да инсталираш whitedoor ги имаш свите опцие од иос 6 смо што верзијата на иос тие 3,1,3Здраво, како да му напраам на мојот ајфон 3г 8гб апдејт на софтверот, верзијата на софтверот е 4.2.1
сними антивирус од маркет и скенирај може да имаш некоја апликација што ти го прае тоа,мене истово ми го праеше на галакси ноте од кој го скенирав со антивирус ми ја најде talking piere дека е со вирус од кој ја избришав престана да ми се рестартираSony Ericsson Xperia X8 стар една година. Се функционираше нормално до еден момент кога почна на подолго време да се рестартира (на почеток се случуваше на 2-3 дена), после некое време зачести се почесто се гасеше да на крај дојде до некогаш рестартирање и на една минута...
Направив формат, ресет, го вратив во првобитна состојба телефонот али проблемот продолжи.
За ситуацијата да биде поинтересна телефонов се расипа месец дена по истекот на гаранцијата...
Некој предлог што би можело да биде пред да го однесам на сервис ?
Апликацииве сите ти ги инсталира ?денеска го инсталирав супер работа смо што верзијата е 3,1,3 па ќе мораш да ги ставаш апликациете преку пц ,а за брзината е супер плус можеш да бираш што да укл/искл ко што се folders,multy tasking ,home screen wallpaper и 300 други опцие смо да знаеш дека после ако сакаш да се вратиш на оригинал испв преку рестор на itunes ќе ти дава ерор 1015
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 23:19 ---
најубоо врати им го у оне ,ако ти е под гаранција они нек ти го среда
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 23:21 ---
немаш апдејт после 4,2,1 за 3г ,можеш ако сакаш да инсталираш whitedoor ги имаш свите опцие од иос 6 смо што верзијата на иос тие 3,1,3
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 23:23 ---
сними антивирус од маркет и скенирај може да имаш некоја апликација што ти го прае тоа,мене истово ми го праеше на галакси ноте од кој го скенирав со антивирус ми ја најде talking piere дека е со вирус од кој ја избришав престана да ми се рестартира
Исто и кај мене само тие што ги има во тоа Тime Machineпа тие што пробав да facebook,skype, fruit ninja смо што се постари верзии
тајм машине? моеш која сакаш апликација да ја симнеш смо на гугл пиши иос аппс 3,1,3 и слимниги ко .ипа фалј слимни ифунбох идеш на симпле и инсталл аппИсто и кај мене само тие што ги има во тоа Тime Machine
декодирање мислим околу 20 евра а рут незнам тоа сам напрај си гоТ-Моbile Move Balance, колку ке ме кошта декодирање и рутирање (посебно и заедно)?
Necrophilia
Torte Mobile™
И остали ако ве има
Не шири дезинформациидекодирање мислим околу 20 евра а рут незнам тоа сам напрај си го
... и тогаш јазовецот ја виткаше чоколадата во фолија ... да да сигурноПа нели декодирање на мобилни е забрането....
Јас имам ВИП и сакам да го декодирам....и не се нафаќаат,се плашат... и тогаш јазовецот ја виткаше чоколадата во фолија ... да да сигурно
не е забрането и нема ни да биде
аман од шител и нивниот експерт што ПОЈМА немаше што е декодирање
Кој тоа се плаши пиши ми кој модел е ќе ти пишам цена колку е за декодирањеЈас имам ВИП и сакам да го декодирам....и не се нафаќаат,се плашат