101 причина зошто верувам дека Исус е единствениот вистински Бог

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.111
Поени од реакции
9.480
Niedna religija ne smee dase ismejuva toase nenormalni drzavi
Забрана за исмејување религији има во Пакистан, Саудиска Арабија, Судан, Сомалија и слични држави.
Тоа се нормални за тебе?

Или на пример според Ворен Џефс нормално е да се женат 12 и 13 годишни девојчиња и да се сексаат со својот маж (50 годишен), предпоставувам дека и тоа треба да го почитувам а не исмевам. Мислам според неговата религија тоа е нормално.

Според Библијата е нормално татко да ја даде својата силувана керка на силувачот за жена за 40 сребреници.Да ја сил....сака де цел живот.
Веројатно и тоа е ОК и не смеам да го исмевам нели?

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Забрана за исмејување религији има во Пакистан, Саудиска Арабија, Судан, Сомалија и слични држави.
Тоа се нормални за тебе?

Или на пример според Ворен Џефс нормално е да се женат 12 и 13 годишни девојчиња и да се сексаат со својот маж (50 годишен), предпоставувам дека и тоа треба да го почитувам а не исмевам. Мислам според неговата религија тоа е нормално.

Според Библијата е нормално татко да ја даде својата силувана керка на силувачот за жена за 40 сребреници.Да ја сил....сака де цел живот.
Веројатно и тоа е ОК и не смеам да го исмевам нели?
Tie nese normalni drzavi za mene, nedostatok na obrazovanie atie sto se zenat so deca jas vo cirkular bigi stavil letfi bi prael

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Donald Sikert друже ај бе пушти си го Zeitgeist првиот дел првиот пола саат и не замарај отвори си малце погледи кон светот, не биди затворен
А во Zeitgeist било вистината, хммм не сум знаел, и што вика таму? Дека со гледање на филмот атеист се станува?

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.111
Поени од реакции
9.480
Tie nese normalni drzavi za mene, nedostatok na obrazovanie atie sto se zenat so deca jas vo cirkular bigi stavil letfi bi prael
Значи само религии кои по тебе се ОК не смее да се исмеваат?
Ова со 40 сребреници е од Библијата значи и Христијанството автоматски е за исмевање нели?

Друже, или се е ОК за исмевање или ништо.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Donald Sikert друже ај бе пушти си го Zeitgeist првиот дел првиот пола саат и не замарај отвори си малце погледи кон светот, не биди затворен
Не гледам такви работи. Тоа се дела на Рогатиот.

Ако те обзел тебе, нејќам и мене да ме обземе.

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Ова со 40 сребреници е од Библијата значи и Христијанството автоматски е за исмевање нели?

Brat sekoj so svoja kultura demokratsko pravoe na sekoj dakaze nesto ili da ismejuva ali so usul da bide akoj se luti se znae:drk::pos:
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 18:41 ---
А во Zeitgeist било вистината, хммм не сум знаел, и што вика таму? Дека со гледање на филмот атеист се станува?
Nesi ateist tuku realist ipak veruvas vo nesto aferim za 3 meseci ke naprais mnogu pari:vozbud:

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Nesi ateist tuku realist ipak veruvas vo nesto aferim za 3 meseci ke naprais mnogu pari:vozbud:
Шо збориш бе момче? Реалист и Атеист се едно те исто.:D “бог да чува“ од ова новоиспилениве атеисти.
Изгледале еден Цајтгајст и мислат атеисти станале. :pos:

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49

Nesum svestenik nemozam dati odgovoram, znam deka podobroe da bides miren spusti od torenti nekoj film zemi semki i uzivaj heheheheh.:icon_lol:
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 18:53 ---
Шо збориш бе момче? Реалист и Атеист се едно те исто.:D “бог да чува“ од ова новоиспилениве атеисти.
Razlikata e vo pisuvanjeto tisi ateist a pisuvas bog da cuva toa me cudi

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Nesum svestenik nemozam dati odgovoram, znam deka podobroe da bides miren spusti od torenti nekoj film zemi semki i uzivaj heheheheh.:icon_lol:
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 18:53 ---

Razlikata e vo pisuvanjeto tisi ateist a pisuvas bog da cuva toa me cudi
А да научиш прво кирилица да пишуваш? После научи и да читаш дека тоа беше во наводници ставено. Или на школо уште не сте учеле за наводници зошто служат? :D

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
А да научиш прво кирилица да пишуваш? После научи и да читаш дека тоа беше во наводници ставено. Или на школо уште не сте учеле за наводници зошто служат? :D
Не е само до кирилицата...ахахаа....и до запирки, точки, зборови посебни одвоено напишани....ехехеееее

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Не е само до кирилицата...ахахаа....и до запирки, точки, зборови посебни одвоено напишани....ехехеееее
Од Галичките компјутери има тој, не му работат интерпункциите. :D

Член од
26 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
177
Не гледам такви работи. Тоа се дела на Рогатиот.

Ако те обзел тебе, нејќам и мене да ме обземе.
Тебе другар општеството не те прифаќа, испаѓаш ли од дома , имаш ли другари ?? или тука го дрвиш на форум за религија...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Тебе другар општеството не те прифаќа, испаѓаш ли од дома , имаш ли другари ?? или тука го дрвиш на форум за религија...
Немам другари.

Сакаш да ми бидеш?.........Може и топол другар да ми бидеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom