Продавам - Купувам

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Заинтересиран сум за Bearded Dragon и би сакал да дознаам доколку некој продава која би била цената и сите работи сосе него ако воопшто некој чува на форумов вакво убаво животно!
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 01:37 ---
http://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=3893823#RatingsDetail
oвакво има негде во МК да купам?

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Заинтересиран сум за Bearded Dragon и би сакал да дознаам доколку некој продава која би била цената и сите работи сосе него ако воопшто некој чува на форумов вакво убаво животно!
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 01:37 ---
http://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=3893823#RatingsDetail
oвакво има негде во МК да купам?
Кај Војо во ЗооВивариум... 3-4000 мислам.. Рачунај дека ќе ти треба и добар терариум :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Кај Војо во ЗооВивариум... 3-4000 мислам.. Рачунај дека ќе ти треба и добар терариум :)
Благодарам исто така се размислувам меѓу Bearded Dragon и Леопардест Ѓеко ве молам за совет. Исто така каде се наоѓа ЗооВивариум?

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Благодарам исто така се размислувам меѓу Bearded Dragon и Леопардест Ѓеко ве молам за совет. Исто така каде се наоѓа ЗооВивариум?
Немам чувано ни едно, така да не можам да ти дадам совет. Иначе кај Војо има и геко, а ЗооВивариум ти е одма до Руска амбасада во Дебар Маало..

Член од
22 април 2012
Мислења
68
Поени од реакции
47
malino ili vucjak nesho kaj da se najde cenite kao se dvizhat?(nemora pedigre trt mrt)

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Давам на поклон 4 хрчачиња, peggy вече си закажа едно,не бирајте машки женски какви се такви се.Татко црно бел мајка бело-кафенишкава.Роди 14, четири умреа,другиве се држат одлично.На шестмина им најдов чаре :D

Член од
25 јануари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
3
baram kuce od rasa BIGL ili KOKER SPANIEL. znaete li nekoj koj prodava,ili prodavate vie? na site strani veke proveriv ..

Член од
5 август 2010
Мислења
222
Поени од реакции
50

xKodaRx

HipHopper
Член од
16 февруари 2013
Мислења
23
Поени од реакции
7
Кај да најдам бе Булдог ама така докај 200 евренца, па и поевтино, немора да е со педигре... гледав на една страна 600 евришта со педигре за малецкичко едно, не ми се дава толку за куче... по можност да е старо докај 3 години ама и да не е некое ептен чкарт, ептен и ако може женско да е.. ако има некој или знае кој продава нека ми пише Приватна Порака.. фала многу

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Кај да најдам бе Булдог ама така докај 200 евренца, па и поевтино, немора да е со педигре... гледав на една страна 600 евришта со педигре за малецкичко едно, не ми се дава толку за куче... по можност да е старо докај 3 години ама и да не е некое ептен чкарт, ептен и ако може женско да е.. ако има некој или знае кој продава нека ми пише Приватна Порака.. фала многу
Другар да не те разочарувам ама тешко дека ке најдеш бидејки се ретки и проблематични и за чување и за породување...бидејки мораат само со царски рез. Ако нешто слушнам,јас ке ти пишам...до тогаш со срека во потрагата.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Извини, а каков булдог сакаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom