Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
na pazar3 ima se javiv ama po 500 evra se sakav da razgledam da ne najdam i na drugo mesto..

Здраво дечки, барам вакво куче
http://animal.discovery.com/breed-selector/dog-breeds/toy/cavalier-king-charles-spaniel.html
дали може да ми кажете каде можам да најдам во Македонија, и по која цена? :)
Прегледај го приврзокот 39106
и јас барам вакво куче се јавив во скопје по 500 евра се ако најдиш нешто те молам пиши ми
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 13:34 ---
Србија најблиску.
да не знајш по колку пари се отприлика? фала иначе :)

Не знам, ама мислам дека ги има повеќе отколку кај нас и можеби можеш да најдеш неѓто поевтино, а колку поевтино ке биде не можам да ти кажам, сепак се поретка раса на овие простори.

извини а да не знајш некоја страна српска кај шо се продават кучиња?
Не знам, ама мислам дека ги има повеќе отколку кај нас и можеби можеш да најдеш неѓто поевтино, а колку поевтино ке биде не можам да ти кажам, сепак се поретка раса на овие простори.

А зашто кавалерите ви се убави кучиња? Тоа за мене не е воопшто поим за куче!
Генетски се подложни на многу болести и проблеми со здравјето, самиот факт и гледање на документарец за нив и ними слични раси како се добиени (генетско експериментирање и вкрстување) автоматски ги исфрлам од поимот куче-домашен миленик.

Може некој да ме извести кога ќе има легло на француски булдози во Мк т.е. во Скопје да ме извести по ПП?

Фала многу однапред. :D

Може некој да ме извести кога ќе има легло на француски булдози во Мк т.е. во Скопје да ме извести по ПП?

Фала многу однапред. :D
За два месеци здравје, ако се биде како што треба :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom