Педофилија

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Интересен е фактот што денес е се поголем бројот на католичко/протестански свештеници кои се педофили. И тоа ХОМОСЕКСУАЛНИ. И така Божјите претставници стануваат најголеми грешници. Имам гледано документарци каде што тие одат во земји од Третиот свет, и сите занеме што бараат таму. До пред некое време не можев да разберам: Зошто баш момчиња? Сватив дека со текот на времето развиле склонос кон машкиот пол, сметајќи дека жената е за се крива (почнувајќи од Ева па понатаму) Педофилијата претставува нарушување. Педофилите мислат дека на тој начин на децата им покажуваат љубов и внимание, сметаат дека е тоа природно и ги "запознаваат" со страста и со сопствената сексуалност. Најчесто (ако не и секогаш) се луѓе кои ја ценат невиноста и наивноста т.е. се "палат" на неа.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Па така е..
Хомосексуалноста секогаш ја имало ...Не е болест на новото време ...
Да секогаш ја имало ама кај се цивилизациите кај коибила многу застапена изумреле бидејќи не го продолжиле родпт свој.

Болдираните не се духовни болести....
Садо Мазо некој прават само од забава , не дека неможат да имаат нормален секс без него .
Хомосексуалноста па уште помалце е болест. Слободна сексуална ориентација е , зар ако 90% од народот сака црни девојки , ти ако сакаш плавуша си духовно болен?
ЗА девојките прашање е на избор

S

stefi

Гостин
Немам ништо против хомосексуалците пошто тие не ти праат нишо со сила.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Да секогаш ја имало ама кај се цивилизациите кај коибила многу застапена изумреле бидејќи не го продолжиле родпт свој.
Грција е сеуште жива ....

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Интересен е фактот што денес е се поголем бројот на католичко/протестански свештеници кои се педофили.

Не лупајте глупости, аман!!!! Пореметување е и нема врска со професија, раса, националност или вера. Во трето одделение ме нападна тип кај мене во влез. Не ме силуваше (фала Богу) и не ми направи ништо страшно, најверојатно зашто беше дење и затоа што веројатноста да го фати некој беше многу голема. Ама кој знае што ќе се случеше во други услови. И така претрпев огромен страв и после некое време не излегував сама од дома... Уф... Обично не сакам да зборувам за ова зашто ме потресува помислата што можело да се случи. Ама ме иритирате со ретардирани муабети. Значи... Беше дедо, наш човек и изгледаше сосема нормално. Во ред?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
se slagam so tebe,ama toa i mi bese poentata za devojcinjata ,stom ne se sposobni da odlucuvaat ,kako togas im e dozvleno da odlucuvaat sto ke nosat,kade ke odat i kako ke se ponasaat .i bas poradi ova go podrzuvam deckoto koj go postavi toa prasanje za 13 god.devojcinja koi sami odlucuvaat sto sakaat da nosat ,a se oblekuvaat kako 20 i kusur goidisni i taka se ponasaat, sigurno mnogupati i lazat za svoite godini.
Е па тука јас ги обвинувам родителите кои не си ги погледнуваат децата. Затоа што мене 13 годишна ќерка да ми се појави облечена во штикли и минич, нема ни да ја пуштам да излезе така облечена.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Е па тука јас ги обвинувам родителите кои не си ги погледнуваат децата. Затоа што мене 13 годишна ќерка да ми се појави облечена во штикли и минич,нема ни да ја пуштам да излезе така облечена.
Крејзи, ова е непотребно наоѓање на климави оправдувања. Нормален човек нема да гледа 13 годишно девојче... Како и да е облечено... Особено ако знае дека има 13 години.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Крејзи, ова е непотребно наоѓање на климави оправдувања. Нормален човек нема да гледа 13 годишно девојче... Како и да е облечено... Особено ако знае дека има 13 години.
Да ама така облечена , па баш и не изгледа како да е под 18...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Фала Богу. Јас се согласувам со тоа, впрочем тоа и го кажав во првиот мој пост.

Еве ми го постот:

Не,може и женското да биде педофил,има и такви случаеви.Како прво не може некој 50 годишен тип да има секс со 13 годишно девојче,зашто по законот,тоа девојче сеуште не е телесно развиено,како второ деца на тие години најлесно се заведуваат и не можат да одлучат што е добро,што е лошо.А како е облечена не е битно,зашто 50годишниот треба да има мозок и да го уклучи разумот,затоа што тој е зрелата особа. А да не зборам за уште поодвратни чинови како полова обљуба врз дете од 6 -7 години.Страшно.Тоа се болни луѓе,кои не можат да се излечат.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Sorry Крејзи, не прочитав:smir:

Да ама така облечена , па баш и не изгледа како да е под 18...
Што? Не можеш да направиш направиш разлика меѓу дете и девојка? Како сака нека е облечена, се гледа дека е мала. Што е трипот со муабетов ти? Дека чичкото нема да знае колкава е? Збориме за педофилија, тоа се претежно постари луѓе... Па и 18 да има...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Sorry Крејзи, не прочитав:smir:

Што? Не можеш да направиш направиш разлика меѓу дете и девојка? Како сака нека е облечена, се гледа дека е мала. Што е трипот со муабетов ти? Дека чичкото нема да знае колкава е? Збориме за педофилија, тоа се претежно постари луѓе... Па и 18 да има...
Да но исто така под педофилија законски се подразбира и 20 годишен со 13 годишна .. А тоа денес често се гледа.
Добро можеби не изгледа голема разлика вака , но законски и тоа е педофилија.

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Не лупајте глупости, аман!!!! Пореметување е и нема врска со професија, раса, националност или вера. Во трето одделение ме нападна тип кај мене во влез. Не ме силуваше (фала Богу) и не ми направи ништо страшно, најверојатно зашто беше дење и затоа што веројатноста да го фати некој беше многу голема. Ама кој знае што ќе се случеше во други услови. И така претрпев огромен страв и после некое време не излегував сама од дома... Уф... Обично не сакам да зборувам за ова зашто ме потресува помислата што можело да се случи. Ама ме иритирате со ретардирани муабети. Значи... Беше дедо, наш човек и изгледаше сосема нормално. Во ред?
Реков, дека е се поголем. Ги издвоив како група. Не значи дека се само тие. Ги земав како пример, во смисол: од кој најмалку очекуваш, тој ќе те заебе (во случајов, можно е и во буквална смисла)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Не не осудувајте.:nesum: Се што сакам е да парадирам. Pedo Pride Parade!

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Инаку мене ме интересира која е границата на педофилијата???
Оти за секоја работа постои граница па така да мора и за оваа...
Знам дека одговорот ке биде полнолетство,но сепак јас не сум задоволен со тоа бидејки некако младинава побрзо создрева или јас се лажам?

Kajgana Shop

На врв Bottom