Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Скелото ај не замарај :icon_lol:

Никаква глума немаше, Шарави стигна прв до топката, овој го собра, али ја собра и топката мислим, па може и не беше пенал... Нејсе, муабетот ми е дека Шарави не изглуми, чак што више мислим дека и беше малце изненаден кој свирна судијата пенал....
Eve na gifov dobro se gleda.
Prvo topkata pa potoa na Saravi iako poveke lici kako Saravi sam da se lizna hint leva noga.Ako ne bese ona gluma pozadi gol,togas stvarno neznam sto da recam.
Ajde vazno zedovte 3boda milanezi . :-)
Ajde bas postirajte sto pisuvaat italijanskite strani,vesnici itn.
Ne deka mi e vazno,nego ete fativ nekoja minuta od ovoj
mec ama ova na krajov mi fati oko. :-)

и ја не ве сфаќам зашо се праите слепи.... .....види кој прв ја удира топката и процени па дали немало пенал....

“We were lucky when it came to the referee’s decision. I am pretty honest when it comes to evaluating incidents and I will say that the Udinese player gets the ball. It’s certainly not a penalty that you can give.

Allegri''

Според тебе Алегри=слепец

Интересно е тоа што комшикиве прво не жалеа цела сезона, леле вака така ај да не отпадните ви држиме среќа, и оп за месец дена од -14 бода на 0 бода разлика. :D Не ви сме ние криви што и лани и оваа година последниот на табела ве има силувано.

Добро бе вие фановите на Милан навистина напишете дали сте салам??..сериозени сте дека она беше пенал???:pos::pos::pos:.Ел Шарави стигнал прв бе тоа е јакиот аргумент:pos::pos::pos:..добро бе кога не се разбирате од фудбалски правила зошто пишувате глупости???..едноставно е судијата во тој момент(секунда) погрешно процени поради целовкупната ситуација и досуди пенал а не значи дека беше пенал или дека е поклонет..ама јас сум милијарда посто сигурен дека да беше во обратна ситуација за Удинезе судијата ќе одмавнеше и то е то
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 23:52 ---
Интересно е тоа што комшикиве прво не жалеа цела сезона, леле вака така ај да не отпадните ви држиме среќа, и оп за месец дена од -14 бода на 0 бода разлика. :D Не ви сме ние криви што и лани и оваа година последниот на табела ве има силувано.

никој ен ви е љубоморен..Милан моментално има екипа за Интер во секој сегмент и уште 10 дерби со ред да ве тепаме пак ќе сте појаки од нас..тоа го признаваме само работата е тоа што вие очигледни работи не ги гледате како што треба..можеби некој X2 ја чекаше:D

Еве како Биланезите го виделе пеналот
ocila.png

:pos::pos::pos::pos:

Мене знаеш што ми е интересно, кога фан на голем тим тера на сеир зашто тимот за кој навива има поголеми шанси да се пласира во ЛШ од другиот, до душа сеа на табела се израмнети со тоа што Интер е пред Милан ради меѓусебниот ...
Ич не ми штима ова, ја искрено не би видел никаква сатисфакција у фактот, пример, Интер да се трети, или втори, а Милан 7ми или 8ми, за мене сезоната е или добра, а тоа значи Интер да се бори за титула, или лоша, све остало, а трети а 10ти, тапа филингот е ист.

Инаку за пеналот, не беше пенал, али треба да се земе во предвид фактот дека судијата нема начин да гледа на овие ситуации ко и ние.

balo.gif

Инаку за пеналот, не беше пенал, али треба да се земе во предвид фактот дека судијата нема начин да гледа на овие ситуации ко и ние.

то е то судијата немаше убав агол и се се случи пребрзо затоа изреагира веднаш со помислата дека имаше старт над Ел Шарави

Или на судијата му беше по ќеф да свирни пенал. :p

Или на судијата му беше по ќеф да свирни пенал. :p

Исто ко на тој со Џенова кој игравте кога не му беше по ќеф да свирне.. Све е до ќефот, ај сеа иди плачи под ќебе :icon_lol:

penal imase mozebi i zolt karton za ova trebase da dobie igracot na udinese a milan hrabro se borese do kraj
srekata gi prati hrabrite
haters gonna hate
:)

Исто ко на тој со Џенова кој игравте кога не му беше по ќеф да свирне.. Све е до ќефот, ај сеа иди плачи под ќебе :icon_lol:
Не, тој не почувствувал дека треба да свирне пенал:).

Абе пич.на бидете мажи, признјте еднаш, еве некој пост погоре имаш и Алегри кај шо признава дека со поклон тепавте
Еве уште еднаш:

“We were lucky when it came to the referee’s decision. I am pretty honest when it comes to evaluating incidents and I will say that the Udinese player gets the ball. It’s certainly not a penalty that you can give.

Allegri''

А годинава гајле ми е за милан колку за снего лански :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom