Педофилија

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
pa dobro sega toa e sepak poremetena licnost i ne znaeme sto ke se dobie ,neli?
a inaku samo maskite li moze da bidat pedofili i da zloupotrebuvaat deca?jas sum slusnal i za mnogu postari zeni koi go pravele toa.

a od kade da znaeme togas deka ona ako na 13 godini se oblekuva kako sto saka i deka ne se e..e so nekoj postar zatoa sto taka saka,pa mozebi taa toa i go saka,i posle koga ke bide otkacena ,normalno ke obvinuva za pedofilija.
vo pravo e deckoto sto zbori za oblekuvanjeto,pa ne se vleguva vo bazen so ajkuli bez zastotno odelo,a uste poveke pa ne namackani so krv.
i ne mi odgovorivte na prasanjeto ,SAMO MASKO LI MOZE DA BIDE PEDOFIL?
Не е само машкото педофил , и женското е педофил . Само малце помалце случаи знаеме за тоа бидејќи најчесто педофилките работат со мали момчиња кој всушност сакаат да имаат сексуални односи...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
a od kade da znaeme togas deka ona ako na 13 godini se oblekuva kako sto saka i deka ne se e..e so nekoj postar zatoa sto taka saka,pa mozebi taa toa i go saka,i posle koga ke bide otkacena ,normalno ke obvinuva za pedofilija.
vo pravo e deckoto sto zbori za oblekuvanjeto,pa ne se vleguva vo bazen so ajkuli bez zastotno odelo,a uste poveke pa ne namackani so krv.
i ne mi odgovorivte na prasanjeto ,SAMO MASKO LI MOZE DA BIDE PEDOFIL?
Не, може и женското да биде педофил, има и такви случаеви. Како прво не може некој 50годишен тип да има секс со 13годишно девојче, зашто по законот, тоа девојче се уште не е телесно развиено, како второ, деца на тие години најлесно се заведуваат и не можат да одлучат што е добро, што е лошо. А како е облечена не е битно, зашто 50годишниот треба да има мозок и да го уклучи разумот, затоа што тој е зрелата особа. А да не зборам за уште поодвратни чинови како полова обљуба врз дете од 6 -7 години. Страшно. Тоа се болни луѓе, кои не можат да се излечат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Не,може и женското да биде педофил,има и такви случаеви.Како прво не може некој 50 годишен тип да има секс со 13 годишно девојче,зашто по законот,тоа девојче сеуште не е телесно развиено,како второ деца на тие години најлесно се заведуваат и не можат да одлучат што е добро,што е лошо.А како е облечена не е битно,зашто 50годишниот треба да има мозок и да го уклучи разумот,затоа што тој е зрелата особа. А да не зборам за уште поодвратни чинови како полова обљуба врз дете од 6 -7 години.Страшно.Тоа се болни луѓе,кои не можат да се излечат.
Педофилијата е психичка болест која ефектира на болдираното.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Педофилијата е психичка болест која ефектира врз болдираното.
Е па тие луѓе треба да бидат ставени во институции за психички болести. Не знам зашто воопшто шетаат слободно.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Е па тие луѓе треба да бидат ставени во институции за психички болести. Не знам зашто воопшто шетаат слободно.
Се додека не направат злочин , не сме свесни кој се тие луѓе нажалост :(

S

stefi

Гостин
Се додека не направат злочин , не сме свесни кој се тие луѓе нажалост :(

Затоа треба да има испитувања или нешо слично пошо ако тоа е до хормоните многу брзо би ги откриле.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Затоа треба да има испитувања или нешо слично пошо ако тоа е до хормоните многу брзо би ги откриле.
Ее долго ќе биде испитувањето ..
Некој се пали на обичен , некој на орален , некој на баби , некој на кози , некој на садо-мазо , шланг масажи ....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Педофилија,зоофилија,некрофилија,хомосексуалност, промискуитет,инцест,и другите разноразни садо мазо глупости се духовни болести.Од нив цели цивилизации во историјата пропаѓале,па како се застапени и денес и на оваа цивилизација и се гледа крајот(западноевропската).

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Не,може и женското да биде педофил,има и такви случаеви.Како прво не може некој 50 годишен тип да има секс со 13 годишно девојче,зашто по законот,тоа девојче сеуште не е телесно развиено,како второ деца на тие години најлесно се заведуваат и не можат да одлучат што е добро,што е лошо.А како е облечена не е битно,зашто 50годишниот треба да има мозок и да го уклучи разумот,затоа што тој е зрелата особа. А да не зборам за уште поодвратни чинови како полова обљуба врз дете од 6 -7 години.Страшно.Тоа се болни луѓе,кои не можат да се излечат.
se slagam so tebe,ama toa i mi bese poentata za devojcinjata ,stom ne se sposobni da odlucuvaat ,kako togas im e dozvleno da odlucuvaat sto ke nosat,kade ke odat i kako ke se ponasaat .i bas poradi ova go podrzuvam deckoto koj go postavi toa prasanje za 13 god.devojcinja koi sami odlucuvaat sto sakaat da nosat ,a se oblekuvaat kako 20 i kusur goidisni i taka se ponasaat, sigurno mnogupati i lazat za svoite godini.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Педофилија,зоофилија,некрофилија,хомосексуалност, промискуитет,инцест,и другите разноразни садо мазо глупости се духовни болести.Од нив цели цивилизации во историјата пропаѓале,па како се застапени и денес и на оваа цивилизација и се гледа крајот(западноевропската).
Болдираните не се духовни болести....
Садо Мазо некој прават само од забава , не дека неможат да имаат нормален секс без него .
Хомосексуалноста па уште помалце е болест. Слободна сексуална ориентација е , зар ако 90% од народот сака црни девојки , ти ако сакаш плавуша си духовно болен?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.917
Поени од реакции
50.648
Хомосексуалноста па уште помалце е болест. Слободна сексуална ориентација е , зар ако 90% од народот сака црни девојки , ти ако сакаш плавуша си духовно болен?
Ова споредбава озбилно ја мислиш?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.917
Поени од реакции
50.648
не ти се машам ја тебе во тоа “што е хомосексуалноста’’ тебе како на хипи либералец тоа ти е ко магистарска,само ми падна чудна споредбата и едначењето на дупење плава жена со дупење на плав момак.. :toe:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
не ти се машам ја тебе во тоа што е хомосексуалноста,само ми падна чудна споредбата и едначењето на дупење плава жена со ебење на плав момак.. :toe:
Епа се зависи кого преферираш , односно слободна е твојата определба дали ќе биде момак или женка..

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
ma toa sve treba da se utepa toa ne se luge toa se izrodi

Kajgana Shop

На врв Bottom