- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 26
Од искуство кажуваш дека се сигурни мобеликс, т.е. не носат чкарт?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од искуство кажуваш дека се сигурни мобеликс, т.е. не носат чкарт?
ДаОд искуство кажуваш дека се сигурни мобеликс, т.е. не носат чкарт?
хахаххаха легенда ејимаат и ајфон 5 со андроид,знаци нема чкарт.
имаат и ајфон 5 со андроид,знаци нема чкарт.
може имаа и галакси с3 со иос на него снименоАко имаат и с3 од Дубаи значи ептен оргинал мобилни носат.
Од вип, го имаш samsung galaxy mini 2 во вип фри м тарифа(590 ден) и е за 0 денари телефонот во таа претплата, има андроид, и според овој сајт:Вака сега, сакам да прашам нешто.
Од кој оператор ми е најисплатливо да земам телефонче на договор, со претплата од 300-400 денари, најниската по можност бидејќи ми треба договор само за да земам телефон. Би дал околу 4-5 илјади доплата покрај договорот, а би сакал телефонот да е со андроид оперативен систем, да ја подржува барем последната верзија (4,1). Од каде ми предлагате да земам, каде според вас се најефтини и кој најмногу би ми го препорачале во рамките на оваа доплата која ја споменав погоре?
Благодарам однапред на помошта![]()
Имаше промоција до денес на тој телефон не знам дали ќе ја продолжат . исто спореди ги галакси мини 2 и галакси мини истото е а подобар е мини 2 од мини стандардниотКој му е филмот на овие? Samusung galaxy mini 2 е телефон со цена од 10 000 денари а во вип фри м тарифа е 0 денари;Sony xperia tipo e телефон со 8000 денари, а во вип фри м тарифа е 2000 денари? Зошто е така?
Нема после 0 да биди галакси мини 2?Имаше промоција до денес на тој телефон не знам дали ќе ја продолжат . исто спореди ги галакси мини 2 и галакси мини истото е а подобар е мини 2 од мини стандардниот![]()
Не знам до денес мислам беше промоцијата а многу луѓе се жалеа дека ги прават така цените а оставале по 1-2 макс телефони во продажните салони така да немало доволно телефони пример имаше жалби од штип , прилеп , и не знам кој град друг беше . Види утре прашај за посигурно .Нема после 0 да биди галакси мини 2?
Леле, не ќе можам да си го земам. На 21 фефруари можам да си го обновам договорот, а незнам дали овој мини 2 ќе биде за 0 денари.Не знам до денес мислам беше промоцијата а многу луѓе се жалеа дека ги прават така цените а оставале по 1-2 макс телефони во продажните салони така да немало доволно телефони пример имаше жалби од штип , прилеп , и не знам кој град друг беше . Види утре прашај за посигурно .
Што телефон имаш ?Порано успешно префрлав фајлови преку каблето од PC во мобилниот. Но, кога почнав да го полнам преку USB каблето, го исклучував прозорецот што се појавуваше да се конектира преку PC и сега, кога ќе го уклучам на било кој компјутер, не се појавува прозорецот за конектирање во PC.
Чаре?