- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544
Можно е да не е добро монтирана - не е хоризонтално поставен и стегната. Ако е тоа во ред пробај со поставување на гумички. Не треба да ја демонтираш. Само извади ги шрафовите од едната страна и внимателно вметни гума, па врати ги шрафовите. Потоа исто и на другата страна.moze li nekoj da mi kaze resenie, inverterot mi e namesten verojatno vo nosacki stolb na kukata, i postojano godrma spratot koga raboti, se oseka duri i na dolniot sprat, ima li nekoja varijanta da se ublazi toa vibriranje, za da ne gi vikam od novo majstorite koj sto mi go montiraa. mi predlagaa da go izvadam inverterot i megu nego i drzacite da stavam gumicki, bi pomognalo li do nekade toa ili voopsto da ne probuvam? ako ima nekoj varijanta neka pise. pozz
Обиди се и на вертикалните држачи, ама биде уште повнимателен и вади ги само еден по еден внимавајќи да не ти падне. Ако можно, можеш и помеѓу зидот и држачот да се вметне гума.
Инаку климата првата година повеќе вибрира, со тек на време секоја клима ги намалува вибрациите.