Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ne ni pomisluvaj na takvi raboti. Ne daj boze nekoja sobrakajka da se desi ke te oderat i ke zavrsis u zatvor.
I kaj nas moze eftinka brava da najdes bez dokumenti ili stranska. Od gore ne moze sam da si ja doneses posto ke treba da stavis col,a ako ima col mora da ja carinis. Moze na crno da ti donese samo nekoj sto zivee tamu i ima vazecki dokumenti za prestoj pa moze da vozi so redovni tabli. A i onaka nema nikakva matematika da nosiš skapa e registracija i pat natamu navamu. Od Slovenija troskovi se 300-400evra Germanija 500-600 evra. Najubavo otkaci go bravoto i zemi si nesto poasalno. Ne gi biva.

За првиот дел на постот се сложувам.Последниот дел не го разбирам.Ја имам веќе година дена.Не покажа дефект никаков до сеа.Само еднаш на паркинг неможев да ја запалам оти штрафот на алансерот бeше лабав.Кола на годината била во 1996.Зошто не ги бива,баш ме интересира?Објасни ми.

Браос ти личи ова што го напиша.Па да вие од левиот брег по текот на реката Вардар имате стил.......:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ubavo ti kaža čovekot. I na klučot gi ima kilometrite i podatocite za servisite i nekoi drugi raboti. Poluksuznite koli od 2002 nagore skoro site gi imaat podatoci za kilometrite i na čipot od klucot. Ako ne se izbriše i tamu cipot na klucot ke pamti deka bilo npr 300.000 pa gi butnale na 150.000km.

Еве уште една Lancia Thesis со стварно најмногу опрема :vozbud:
Се е убаво внатре е одлична, позади е исто модерен изгледот со тенките лед штопови АМА предниот дел изгледа БЉАК, сериозно чичковски итн ...

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1201349?searchID=1056632&Idx=144

ImageHandler.ashx

ImageHandler.ashx

ImageHandler.ashx

Мислења за оваа Алфа 156 - http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=396893 - дали на мене така ми се чини или поклопецот од багажникот баш не пасува добро, и дали тоа, во комбинација со фарбата која ми делува свежа, може да значи дека колата била удрена?

Мислења за оваа Алфа 156 - http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=396893 - дали на мене така ми се чини или поклопецот од багажникот баш не пасува добро, и дали тоа, во комбинација со фарбата која ми делува свежа, може да значи дека колата била удрена?
Ako kupuvas nesto ovakvo otvaraj oci. Strašno im se rasipuvaat turbinite na m-jet masinite. Polovna nema nikade,mnogu tesko uspesno da se reparira,a nova turbina e 2500-3000 evra.

Ako kupuvas nesto ovakvo otvaraj oci. Strašno im se rasipuvaat turbinite na m-jet masinite. Polovna nema nikade,mnogu tesko uspesno da se reparira,a nova turbina e 2500-3000 evra.

Те пратам веќе подолго време,од кај ти се информацииве за италијанскиве коли.Те ова се расипувало,те она се расипувало,овие нечинат,тие нечинат.Што е финтава.Кај се расипуваат турбиниве,што само нешто безвеза коментари.Отворај очи за кола произведена во 2004,а некоја скапаница голф тројка од 1995 не треба таму.Па башка ке испадне дека тројката е поиздржлив од оваа кола.

Vaka zaglavi eden prijatel,zema mislam bas ovakva 156ka so mjet. sam otide po nea vo Germanija. Ednas go reparirase turboto,go osisaa 700 evra i pak mu rikna za pola godina,a za repariranjeto garancija ima samo mesec dena,nekoj ni tolku ne davaat. Nova turbina za ovie bila 3000 evra,mene me molese na kolena da mu donesam polovna od zapad ama i tamu tesko se navaga,odma gi prodavaat i ima golema pobaruvacka. Gledaj si nekoja obicna 1.9jtd so 85kw tie nemaat smrt.
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 22:00 ---
Те пратам веќе подолго време,од кај ти се информацииве за италијанскиве коли.Те ова се расипувало,те она се расипувало,овие нечинат,тие нечинат.Што е финтава.Кај се расипуваат турбиниве,што само нешто безвеза коментари.Отворај очи за кола произведена во 2004,а некоја скапаница голф тројка од 1995 не треба таму.Па башка ке испадне дека тројката е поиздржлив од оваа кола.
Trojkata i cetvorkata so 66kw imaat najobicno partizansko turbo sto skoro i nema sansa da rikne,i ako rikne polovni ima za 50-100 evra. Odi za alfata najdi,pa posebno ako e m-jet.

BG reeksport,ic ne gledaj,toa e mojot sovet.
Najdobri se 66kw(90ks) so obicna boš pumpa i so 5 brzini. Ovoj e pumpa dizna,ne deka e slab ama veruj asalna kola od bugarija nema. Servisna kniga e 5 evra.

Батката е стручњак за ТДИ и останато,само уште му фали универзитетска диплома и да го вработат у Фолксавген ко технички советник.Он е мајстор за се почнувајки од ФИАТ па Фолксваген па Ауди,а бе за се брат.Информиран нема што,затоа Автосвет нема кај да се купи очигледно не може од него човек да дојде на ред:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom