Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Печатна грешка :pos::pos: Глуп систем имаат тие еден куп работи треба да направиш за да ставиш ебани 10 евра :tapp:
Aма имаат пак и најголема сигурност на исплата и најзаштитен си.
Сепак ако сакаш да смениш, еве линк подолу да провериш, може ќе најдеш нешто интересно;)

http://www.top100bookmakers.com/signup.php

Aма имаат пак и најголема сигурност на исплата и најзаштитен си.
Сепак ако сакаш да смениш, еве линк подолу да провериш, може ќе најдеш нешто интересно;)

http://www.top100bookmakers.com/signup.php
Сакав да најдам некоја каде што може да се уплаќаат системи со фиксови и wwin гледам дека имаат таква опција па се регистрирав ама многу процедури од картичка на манибукерс па од таму на акаунтот а на манибукерс за да ставиш за прв пат ти бара да одиш директно од банка и викам заеби...

Сакав да најдам некоја каде што може да се уплаќаат системи со фиксови и wwin гледам дека имаат таква опција па се регистрирав ама многу процедури од картичка на манибукерс па од таму на акаунтот а на манибукерс за да ставиш за прв пат ти бара да одиш директно од банка и викам заеби...
Имам јас moneybookers, не е ништо сложено, еднаш го правиш и си тераш.

Мора да ги верификуваш и регистрираш картичките и банковните акаунти(ако сакаш ова), првиот пат трга од картичка 2-3 евра но ти ги враќа на сметка и може да си уплаќаш. Бираш гејминг мод што е таму те прашува и тераш;)

Имам јас moneybookers, не е ништо сложено, еднаш го правиш и си тераш.

Мора да ги верификуваш и регистрираш картичките и банковните акаунти(ако сакаш ова), првиот пат трга од картичка 2-3 евра но ти ги враќа на сметка и може да си уплаќаш. Бираш гејминг мод што е таму те прашува и тераш;)
Абе знам дека еднаш се прави тоа ама кој ќе се малтретира низ банки низ курци палци поарно до кладилница ќе одаме ебаго :D

Некој да ми објасни како се прави тикет со повеќе натпревари... Не успеав да се снајдам....

Некој да ми објасни како се прави тикет со повеќе натпревари... Не успеав да се снајдам....
Го бираш типот и после идеш, add to bet slip, па после таму кај тикетот на multiple bet options и ставаш пари

Абе будали се овие од бет365. Немам клаено пари на акаунтот можи 2 недели и ми стигна писмо дома од нив оти не сум клавал да не сум бил незадоволен од нив. :pos:

Абе будали се овие од бет365. Немам клаено пари на акаунтот можи 2 недели и ми стигна писмо дома од нив оти не сум клавал да не сум бил незадоволен од нив. :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

lele kolku me nasmea od sabajle

Јас 6 месеци не ставив, од друг акаунт играв па ни писмо ни бакрачи не ми пратија :icon_lol:

Јас 6 месеци не ставив, од друг акаунт играв па ни писмо ни бакрачи не ми пратија :icon_lol:
Не се салам.
Ако му е неубо да ми стој акаунтот без пари, нека клат 5 евра од нив ;)

бар остајте си 0.01 да можете livestream да си гледате скоро на се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom