Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа Исмаил Исмаили потпишал за Шкендија!

I da se nadevame da igraa dobro , kako pred 7-8 godini , ama ne mi se veruva , posledniot pat koga sum go gledal bese katastrofa, ne mozese ni da se dvizhiii , i godinite go pravat svoeto , igraa na pozicija vo koja sto treba brzina , trcanje celo vreme :icon_mrgr:

I da se nadevame da igraa dobro , kako pred 7-8 godini , ama ne mi se veruva , posledniot pat koga sum go gledal bese katastrofa, ne mozese ni da se dvizhiii , i godinite go pravat svoeto , igraa na pozicija vo koja sto treba brzina , trcanje celo vreme :icon_mrgr:

Za nisto ne go biva ne znam zzosto go zemale,Moze 20 min da igra samo.

Абе како останавме без напаѓачи, добро е што го зедоа. Барем на клупа да ни се најде, ама мора да губи малце кг!

Подобро да ви играат некои младинци него ли Исмаил Исмаили :facepalm:
Да испаднете нема шанси, за борбата во Европа дали играл Исмаили или некој младинец ништо нема да смени така да овој е ептен лоша опција :icon_mrgr:
Буњамин Шабани не е напаѓач?

Да испаднете нема шанси, за борбата во Европа дали играл Исмаили или некој младинец ништо нема да смени така да овој е ептен лоша опција :icon_mrgr:

Повеќе крило е Шабани :)

Абе нека се најде тука, имаме еден добар младинец ама сепак Исмаили има искуство, а само на плата е земен.

Ќе видиме и за купот не треба прерано да се отпише Шкендија, значи се е можно тука немора ништо да има улога. Точно е дека со оглед на ситуацијата Вардар е поквалитетен, но мора сериозно да се сфати работата и сепак да се разбере дека тесен резултат ќе одлучува. Нема опуштање.

Sepak go znae prvenstvoto , znaeme za mladite vo nashata liga i kolku mozhat da bidat protagonisti ..
Ne e losho za na klupa , pa makar i nekoj dobar mec ke go igra , za 45' moze i toa dobro :)

A vashiot son za Shkendija vo 2 liga , raspagjanje , ne znam sto nema shansiiiii , Uups da ne brzam jas mnogu ako padneme nie nekogas , ke nemame joker kako vas partii , vlada da ne spasi :icon_mrgr:
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 00:11 ---
Shkendija ( 2 liga togas ) i praveshe problemi vo kupot i na Rabotnicki koj bese dosta silen vo toa vreme , pa da ne zboram za ovoj mec so Vardar , kade ekipata ne e tolku silna , no e mnogu po kvalitetna od taa Shkendija pred 4 godini...

Ќе видиме и за купот не треба прерано да се отпише Шкендија, значи се е можно тука немора ништо да има улога. Точно е дека со оглед на ситуацијата Вардар е поквалитетен, но мора сериозно да се сфати работата и сепак да се разбере дека тесен резултат ќе одлучува. Нема опуштање.
Нејкем да зборим и јас предвреме ама да бидеме реални и да ги споредуваме тимовите во играчки кадар вие стое многу многу појаки иако фалати што не не потценуваш:P

Тимот ние тапа но што ме прави да се надевам не некојси успех е средниот ред скоро непроменлив само што си замина Недзипи незнам колку е вистина и Јацки изгледа заминал,во напат ке играме со овја хрватов кој ни не го знаеме каква фаца има камоли како игра и го земаме Исмаили кој спорет мене нема голема разлика од едно прасе,а па одбраната колку што видов освен Ненад немаме друг штопер ке требе со Демири да играме

Да отпаднеме од лига тешко но уште потешко да с протнемо мегу првите три екипи такада да се надеваме на некое чудо против вардар куп...

Trajce Nikov i Ertan Demiri ostanuvaat vo Shkendija , ekipata ke prodolzuva so podgotovkite vo Drac do 14 na ovoj mesec , a od klubot i definitivno si zamina Jasir Selmani , koj sto nikogas ne mi se dopagal , Ciao :pipi:

Играл во 3-та хрватска лига. Изгледа ги поминал младинските категории на Динамо.
Епа мислат дека се странци мора да бидат добри. Тоа е...
Поминал младински категории на Динамо.......со оглед на возраста значи бил во времето кога функционира моменталниот систем во Динамо и од кога ги пратам убаво јас.
Пратам и младинските екипи на Динамо што прават и ги памтам тие што се вредни за спомен.....за овој прв пат сега слушнав.
Во Динамо има една хиерархија кога играчите ќе наполнат 17-18 години.Убедливо најдобрите јуниори или тие кои играат на позиции каде што фалат играчи,а младинецот е добар добиваат шанса во Динамо.
Тие што се солидни таленти и може во иднина да се рачуна сериозно на нив идат во Локомотива во прва лига да играат.Подобро таму да играат во иста лига како и Динамо,а да не греат клупа.
Тие што нешто обеќавале,но не се некои играчишта идат во Радник кој е просечен второлигаш......
Они кои не се дораснати или и требаат на младинската екипа знаат и до 18-19 години да останат во младинците.....
Тие како Ловре што стварно не ги бива добиваат шут карти........овој го немало ни во Радник,нити во Локомотива него играл по трети лиги......
Кај сте го ископале стварно немам појма.....бар во Хрватска има и прволигашки играчи кои би можеле да ви дојдат.....не ваков анонимус да зимате.

Кои играчи се повредени во Шкендија и кои играчи го напуштија клубот??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom